Redovisningschef till entreprenörsdrivna Bounce – en Internationell Sensation

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 9 september 2017
Kontakta
Johan Junggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finance Recruitment söker för vår kund Bounces räkning en Redovisningschef. Bounce är en franchisetagare av en trampolin- och äventyrspark som har spridits över hela världen. Om du vill vara del av en resa för ett spännande action- & fitnesskoncept så kan detta vara rollen för dig! Som Redovisningschef kommer du att vara ytterst ansvarig för redovisningen av koncernens bolag. En stor del av rollen kommer innebära att säkerställa kvaliteten genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesserna och på sikt kan det bli aktuellt att bygga upp sitt egna team i takt med att bolaget kraftigt växer. Du ingår i ett team på tre personer och rapporterar direkt till bolagets CFO. Du kommer att spela en viktig roll i utvecklingen av redovisningsfunktionen. Bolaget är beläget i nyrenoverade lokaler på Södermalm.

Arbetsbeskrivning

 • Hämta hem redovisningen som idag drivs av en redovisningsbyrå
 • Ansvara för redovisningen från ax till limpa
 • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Årsredovisningar enligt K3
 • Ansvarig för moms-, skattefrågor och deklarationer
 • Ad-hoc arbete med att utveckla redovisningsprocesser och strukturer

Profilbeskrivning

 • Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom redovisning
 • Vi söker dig med utbildning inom ekonomi
 • Är förtrogen med redovisning enligt K3
 • Meriterande med erfarenhet från retailbolag
 • Du har erfarenhet från transaktionsintensiva bolag med stora flöden
 • Du kan hantera komplexa redovisningsfrågor men har samtidigt en prestigelös approach

Som person är du van vid att arbeta självständigt, har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer. Vi ser att du är drivande och noggrann samt har en god struktur i ditt arbete. För att trivas bör du vara prestigelös och lösningsorienterad.

Om Bounce
BOUNCE är en internationell sensation som grundades i Melbourne 2012. Fenomenet har spridits över hela världen, med parker i länder såsom Sydafrika, Hongkong, Thailand, Portugal, Dubai, Abu Dhabi och fler är på väg.
 
BOUNCE är ett kul & spännande koncept inom actionsport & fitness – och har framgångsrikt etablerat sig i Kungens Kurva, Stockholm och i Toftanäs, Malmö – och inom kort i Göteborg – och sedan ytterligare ca 10 Venues i Sverige.

Den adrenalinfyllda arenan är känd som en av världens bästa inomhusäventyrsparker och är oerhört populär på grund av sin blandning av äventyr i kombination med adrenalin och utmaningar.

BOUNCE är utformat för stora och små barn, ungdomar och har även mycket att erbjuda vuxna och fitness-entusiaster. Från studsmattor till freerunning och ”Wall Running”, BOUNCE erbjuder något för alla.

Är du intresserad av att vara med på denna expansiva resa, ansök idag. Maila ditt CV i word till johan.junggren@financerecruitment.se eller skicka ditt CV via ”ansök-knappen”.

Liknande jobb

Liknande jobb