Juriststudent som vill vara med och göra skillnad

Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 28 juli 2017
Ref:
888
Kontakta
Emelie Sandberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Timanställd

Som studentmedarbetare på Finansinspektionen (FI) har du kontakt med företag och allmänheten samt hanterar administrativa uppgifter. Du kan även komma att hantera inkommande ärenden, sekretessprövningar, registrering i system, analyser och sammanställning av information. Tjänsten innebär tätt samarbete med kollegor inom FI och du ges stor möjlighet att utöka dina kunskaper om finansmarknaden.

Vi söker dig som studerar på juristprogrammet och har 1-2 år kvar till examen. En förutsättning är att du kan arbeta parallellt med dina studier cirka två vardagar i veckan, med start i september. Erfarenhet från advokatbyrå, finansiell sektor och/eller myndighet är en fördel.

Som person är du analytisk, självgående och uthållig. Du bidrar med god service, struktur och ett gott samarbete. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-specialist Emelie Sandberg, 08-408 984 19.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och vidimerade betyg senast den 28 juli 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!