Contaplus söker engagerad och affärsmässig rekryterare med lagkänsla

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 juli 2017
Stängs
den 11 augusti 2017
Kontakta
Marcus Wigren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med dryga femton år på marknaden är vi idag ett av Västsveriges ledande rekryteringsföretag specialiserade inom ekonomi och finans. Vi söker nu en engagerad och driven rekryterare som vill ta del av det lilla bolagets stora fördelar.

Förutom stark kompetens inom ekonomiområdet och en god förståelse för våra kunders behov och verksamheter, finns det några saker vi ser som framgångsfaktorer.

Ett stöttande team med gemensamma mål…
Vi tror på stort eget driv och personlig ansvarskänsla hos varje medarbetare. Vi som jobbar på Contaplus delar ett genuint engagemang för våra kunder och de aktuella uppdragen och vi arbetar tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom har vi betydligt roligare på jobbet! Om det här är lika självklart för dig som för oss ska du läsa vidare.

Hos oss får du ett helhetsansvar. Vilket innebär att bygga relationer med befintliga kunder och attrahera nya, sätta dig in i och förstå olika organisationer, roller och företagskulturer. Samtidigt söka och selektera bland de kandidater som finns i vårt nätverk och aktivt bidra till att vårt nätverk utökas och utvecklas.

Vi söker en erfaren kollega som vill bidra med sina kunskaper till teamet och våra samarbetspartners. Om du har en bakgrund som ekonom, rekryterare inom området eller annan relevant erfarenhet spelar mindre roll. Oavsett vad är du affärsmässig, har ett stort eget driv och en positiv attityd som bidrar till en god stämning omkring dig.

… i en stimulerande miljö
Vi huserar i nya och trevliga lokaler, i hjärtat av Göteborg. För oss är det viktigt att alla medarbetare vill vara med och påverka samt inspirera till utveckling. Vi erbjuder en professionell arbetsplats i en prestigelös atmosfär, med det uttalade målet att man ska må bra på sin arbetsplats!

Känner du att vår verksamhet och våra värderingar tilltalar dig? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss!

Nyfiken att veta mer?
Vi som jobbar på Contaplus hittar du på vår hemsida. För mer information om oss, tjänsten och bolaget så ringer du till vår VD Marcus Wigren, 0704-46 44 01 eller mejlar på mwigren@contaplus.se

Urvalet sker löpande men vi kommer inte att kalla till intervju förrän i mitten av augusti.

Liknande jobb

Liknande jobb