Internrevisor med inriktning mot Financial Services

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juli 2017
Stängs
den 11 augusti 2017
Kontakta
Stefan Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en internrevisor till ett stort internationellt konsultföretag. Du kommer att arbeta inom företagets AO Advisory med inriktning mot Financial Services. Vi söker dig som har flera års erfarenhet från internrevision i en roll som internrevisor / Internal Audit med inriktning gentemot Financial Services Operations. Du har erfarenhet av att arbeta systematiskt och strukturerat med att revidera riskhantering, styrning, kontroll, processer etc. I denna tjänst ingår även ansvar för att representera företaget externt och för att upparbeta nya affärsmöjligheter. Uppdragsgivarna är välkända bolag och vi söker dig som relativt snabbt kan komma in i rollen och utöva internrevision hos desamma. Kandidater kommer att intervjuas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV utan dröjsmål.

Din utmaning

  • Representera konsultbolaget gentemot såväl nya som potentiella kunder
  • Analysera och utveckla en förståelse för verksamhetens affärsprocesser och system
  • Aktivt granska och utvärdera hur väl processerna fungerar i Compliance-hänseende
  • Utföra riskbedömning på viktiga områden inom verksamheten för att analysera och utvärdera hur väl processer/rutiner uppfyller regler och förordningar
  • Föreslå åtgärder som säkerställer efterlevnaden av såväl interna som externa regelverk
  • Ge medarbetare rådgivning och utbildning i aktuella regelverk

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen och minst fem års beprövad erfarenhet från arbete med intern revision. Du har erfarenhet från att leda revisionsprocesser, möjligtvis inom Business Development, Operations eller Risk Management på en bank, ett finansbolag eller försäkringsbolag. Om du är licensierad internrevisor är detta meriterande, men inte ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i säljprocesser inom finanssektorn, alternativt ha arbetat representativt gentemot många interna intressenter, och har fallenhet och intresse för att söka nya affärsmöjligheter. Du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, flexibel och utåtriktad. Du är analytisk, har ett starkt intresse för den finansiella sektorn och en god förståelse för dess bolag och deras produkter. Att arbeta systematiskt och strukturerat med ett ständigt fokus på att förbättra verksamheten kommer naturligt. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, tänker gärna processorienterat och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i din tjänsteutövning. Som person är du kommunikativ, utåtriktad och har lätt för att samarbeta.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2160. Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson, 072 249 68 23, och Emma Lindahl, 076 176 01 09.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb