CFO till Bisnode Sverige

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juli 2017
Stängs
den 11 augusti 2017
Kontakta
Anna Lannerhjelm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa sina kunder att fatta smartare beslut. Bisnode Sverige är en del i Bisnode koncernen och är marknadsledande leverantör av affärs- och kreditinformation. Nu söker Bisnode Sverige en CFO till vårt kontor i Solna.

Vi söker nu en affärsinriktad och förändringsbenägen CFO som skall vara med och effektivisera ekonomiavdelningen, och samtidigt kunna vara delaktig och se över affärsverksamheten. Du ingår i Bisnode Sveriges ledningsgrupp och rapporterar till VD, du har även en streckad linje till Koncern CFO. CFO för Bisnode Sverige ansvarar för ett team om ca 25 personer och har det yttersta ansvaret för bolagets ekonomifunktion innefattande planering, styrning och kontroll för verksamheten.

Profil
Vi söker en erfaren ledare som värdesätter ett bra teamwork och ett gott företagsklimat. Du har tidigare erfarenhet som CFO och vana att driva förändringsarbete i en internationell företagsmiljö i en matrisorganisation. Du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Som person är du driven, på väg uppåt i karriären och har en vilja att driva team framåt i en föränderlig miljö.

Vidare tror vi du har bra affärssinne, är logisk, och du har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner.

Vi söker dig som med stolthet vill representera Bisnodes värdeord: Customer Focus, Constant Curiosity, Collaboration & Trust.

Organisation
Bisnode finns idag på 18 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I vår organisation jobbar cirka 2 100 medarbetare, individer som berikar oss med sin expertis, kultur och humor, med sina intressen, kunskaper och nationaliteter. Att vi finns lokalt är en stor tillgång för våra kunder. Det betyder att vi kan agera snabbt och flexibelt när vi tar oss an deras utmaningar. Samtidigt har vi möjlighet att dra nytta av det stora företagets muskler och resurser när det behövs.

Bisnode bygger ett data- och analysföretag som täcker hela Europa och skapar tillväxt genom smart data. Vi kombinerar och bearbetar stora mängder information för att möjliggöra för våra kunder att ta datadrivna beslut. Som medarbetare har du möjlighet att forma din egen och andras framtid - en framtid byggd på smart data.

Hur gör jag nu?
Kom gärna in med din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Bisnode Sverige AB med MPYA Finance. Vid eventuella frågor, kontakta Anna Lannerhjelm på 070-621 30 01 eller via anna.lannerhjelm@mpya.se alternativt Sofia Sand på 070-353 39 76 eller via sofia.sand@mpya.se.

Liknande jobb

Liknande jobb