Vill du som medarbetare inom internservice vara med och göra skillnad?

Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juli 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Ref:
892
Kontakta
Sofia Wingård
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som medarbetare på avdelningen Stöd och säkerhet ansvarar du tillsammans med dina kollegor för arbetsplatsservicen på Finansinspektionen (FI). Du ser till att vaktmästeri, kontorsservice, kopiering och posthantering fungerar bra och att vår arbetsplats präglas av ordning och reda samt god service. Du bidrar i lokal- och fastighetsfrågor och med praktisk hjälp i t.ex. brandskyddsfrågor. Kontakt med leverantörer samt inköp av varor och tjänster förekommer.

Vi söker dig med gymnasieexamen och flera års erfarenhet av kontorsservice och vaktmästeri. Du har erfarenhet av inköp och fakturahantering samt goda kunskaper inom Office-programmen. Meriterande är erfarenhet av brandskyddsarbete och säkerhets/larmsystem.

Som person är du serviceinriktad, självgående och uthållig. Du bidrar med gott samarbete, är framåtblickande och initiativtagande. Du trivs i en roll där du får ge service och du gör det med ett professionellt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR, telefon växeln 08-408 980 00.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan och cv, personligt brev och betyg senast den 1 augusti 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb