Spännande konsultuppdrag som Redovisningsekonom till MOHV

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 12 juli 2017
Stängs
den 14 augusti 2017
Kontakta
Josefin Slorafoss
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta i en bred ekonomiroll på ett modernt, trevligt och drivet bolag? Då är detta rätt tjänst för dig! Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid med start i september och fram till mitten av december med placering på MOHVs kontor i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag och för rätt kandidat kan uppdraget leda till förlängning alternativt fast anställning hos vår kund.

Ditt uppdrag
En av MOHVs redovisningsekonomer ska vara tjänstledig och de behöver därmed stärka sin ekonomiavdelning. Vi söker nu en redovisningsekonom som kan arbeta brett och självständigt. I rollen stöttar du företagets mäklarkontor med de flesta förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du rapporterar till den Operativa chefen och i rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms och skatter
  • Deklarationer
  • Fakturahantering
  • Stöd i budgetarbete
  • Lönehantering
  • Övrig administration

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt upprätta ett månadsbokslut. Kanske har du arbetat i en motsvarande roll tidigare alternativt har du erfarenhet från en redovisningsbyrå eller motsvarande. Erfarenhet av Visma Lön och Visma Administration är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt. Du är bra på att prioritera och organisera dina arbetsuppgifter. Vidare vill vi att du är ansvarstagande och har hög ambitionsnivå vad gäller kvalitet samt bidrar med ett gott humör. Du trivs i en snabbfotad miljö och ser fram emot att vara en viktig del av MOHVs tillväxtresa.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Du når mig på josefin.slorafoss@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!