Redovisningsekonom med systemintresse till storbolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2017
Stängs
den 12 augusti 2017
Kontakta
Sofie Forsman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du systemintresserad och en klippa på redovisning? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vår kund verksam inom transportbranschen söker dig som är redovisningsekonom och som vill arbeta som superanvändare och ansvarig för anläggningar hos dem. Det här är ett konsultuppdrag med start i september och som pågår i minst 6 månader. Placering är på vår kunds ljusa och trevliga kontor i Solna.

Om rollen
I den här rollen erbjuds du en blandning av arbete som redovisningsekonom samt ett ansvar som superanvändare i ekonomisystemet Agresso. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för vår kunds anläggningar, som består av bussar med tillbehör samt finansiella och operationella avtal. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Upplägg av inventarier
  • Utrangering och försäljning
  • Avskrivningar
  • Nedskrivningar
  • Hantering av finansiell och operationell leasing
  • Kontoavstämningar
  • Momsrapportering
  • Behörighetsupplägg av användare
  • Superuser lager/logistik

Vem är du?
Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning, samt några års erfarenhet av redovisning och bokslut. Du är trygg i din roll som redovisningsekonom samtidigt som du har ett intresse för system. Du trivs med att driva förbättring och processer framåt och att nå resultat. Du har goda kunskaper i Excel och har du kunskaper i Agresso är detta meriterande.

Vi söker dig som har en positiv inställning och trivs med att arbeta både standardiserat och utvecklande. Du är en lagspelare med stark känsla för service.

Låter det här som du? Sök då tjänsten redan idag!

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har några frågor om våra uppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Jenna Hemberg, jenna.hemberg@eqonomy.se 0766-20 29 18 eller konsultchef Sofie Forsman, sofie.forsman@eqonomy.se 0703-56 77 37.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb