Inköpsstrateg/ Verksamhetssamordnare på Inköp - Strategisk Inköpare till JM

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2017
Stängs
den 12 augusti 2017
Kontakta
Carolina Eskengren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Inköpsstrateg/ Verksamhetssamordnare på Inköp - Strategisk Inköpare till JM Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Företagets framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det korta beslutsvägar och det är lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i.

Är du intresserad av att arbeta med att utveckla den centrala inköpsfunktionen hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden? Till JM söker vi dig som vill vara med och driva den fortsatta utvecklingen av koncernens strategiska inköpsavdelning.

Arbetsuppgifter
I rollen som strategisk inköpare driver du den fortsatta utvecklingen av inköpsfunktionen i nära samarbete med kategoriansvarig. Ansvaret omfattar bland annat att:

  • Genomföra förstudier och nulägesanalyser av inköpsfunktionens och dess internkunders behov.
  • Självständigt projektleda initiativ inom processutveckling och system- & beslutsstöd från start till mål.
  • Vid större förändringsinitiativ agera internbeställare med ansvar för att styra och vägleda interna projektledare till önskat resultat.
  • Styra JMs agila team i förvaltning och utveckling av befintliga system- och beslutsstöd.
  • Delta i verksamhetens förändringsinitiativ där centrala inköp är involverade.
  • Stötta dina kollegor inom avdelning med din kompetens i att driva projekt.

Utöver att driva utveckling ingår det i rollen att i viss mån arbeta med strategiskt inköp med ansvar för JMs internationella leverantörer. Det strategiska inköpsarbete arbetet omfattar att:

  • Ansvara för analys och sourcing för olika typer av underkategorier i ditt område
  • Implementera nya internationella leverantörer i verksamheten.
  • Utveckla leverantörer i enlighet med verksamhetens krav och önskemål.

Tjänsten är placerad i moderna, trevliga lokaler i Frösunda, Solna och kommer att innebära vissa resor i syfte att besöka leverantörer.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har cirka 1-3  års erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling, projektledning, processhantering eller liknande, gärna på ett större företag som över tid arbetat kontinuerligt med process- och verksamhetsutveckling. Har du också tidigare erfarenhet av strategiskt inköp är det starkt meriterande, detta är annars något som du kommer att få möjlighet att lära och utveckla dig inom hos JM.

Ett krav är en akademisk utbildning inom exempelvis Industriell ekonomi eller liknande samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att vara framgångsrik i denna roll bör du vara analytiskt och ha ett högt kvalitetstänk. Du motiveras av att leverera långsiktiga lösningar och ser till affärsnyttan i allt du driver. Du har lätt för att samarbeta, är en relationsskapare och känner dig bekväm med att tala inför grupp och i att hålla presentationer.

JM har en välfungerande inköpsorganisation med utvecklade processer och systemstöd och där arbetet är väl förankrat i verksamheten. Här erbjuds du ett omväxlande arbete som kräver engagemang, initiativtagande och hög ansvarskänsla. Du ges möjlighet att bidra till utveckling och arbeta med agila utvecklingsmetoder. JM tillhandahåller de kompetensutvecklingsinsatser du behöver för att vara framgångrisk i din nya roll.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om JM
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 16 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Liknande jobb

Liknande jobb