Operations Manager till revolutionerande tech startup – Dooer

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2017
Stängs
den 12 augusti 2017
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Operations Manager till den revolutionerande tech-startupen Dooer som utvecklar världens första artificiella intelligens som läser, förstår och sköter bokföring. Detta är en spännande och utmanande tjänst på Dooer som arbetar hårt för att revolutionera redovisning genom automatisering. Vi söker en driven, resultatorienterad och entreprenöriell person till denna tjänst med varierande arbetsuppgifter och ansvar för att driva produktionen framåt. I tjänsten ingår ansvar att säkerställa att bolagets expansion kan fortsätta och att kvaliteten förblir hög inom alla produktionsteam. En stor del av arbetet berör personalfrågor såsom rekrytering, utbildning och uppföljning men det ingår även uppgifter som ställer krav på att du har goda redovisningskunskaper. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för rekrytering av ny personal till produktionsteamen och säkerställa att dessa blir välfungerande medarbetare
  • Utveckla de interna processerna och utbilda personalen inom ekonomiteamen
  • Ta fram SLA och sedan arbeta för att efterleva den inom ekonomi- och supportteam
  • Aktivt arbeta för att öka effektiviteten och förbättra marginalerna
  • Utveckla provisionsbaserade lönemodeller som ändras för att klara av högre kapacitet under perioder av större efterfrågan
  • Ansvara för att schemalägga personalen inom teamen
  • Säkerställa att kvaliteten i bokföringen hålls hög för bolagets kunder
  • Samarbeta med Support Manager för att säkerställa att kvalitet av rådgivningen till kunder håller hög nivå
  • Ta det övergripande ansvaret för expansionen genom att tillhandahålla de resurser och förutsättningar som krävs avseende personal, kontor och utbildning etc.

Erfarenhet
Vi söker en person med relevant utbildning och goda kunskaper inom redovisning. Du har en bakgrund som antingen byråchef, produktägare, entreprenör eller projektledare och flera års erfarenhet av arbete i en entreprenöriell och fartfylld miljö. Vi söker en person som haft personalansvar och beprövad erfarenhet av att leda och genomföra framgångsrika projekt med stor frihet, företrädesvis med eget budgetansvar. Du har tidigare innehaft en chefsroll eller annan ledarposition samt har kunskaper om och förståelse för arbetsrätt.

Personliga egenskaper
Vi söker en driven, resultatorienterad och nytänkande lagspelare. Du är ansvarstagande, analytisk och trivs med att arbeta operationellt. I ditt arbete är du självgående och handlingskraftig vilket gör att du alltid hittar vägar framåt. Du är resultatorienterad, sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och miljöer för att sedan fokuserat leverera hög kvalitet och kvantitet inom utsatt tidsram. För att lyckas med att bygga ett bolag som förändrar en hel bransch krävs det att du är innovativ, har pondus och hög arbetskapacitet. Du drivs av målsättningen och jobbar hårt för att få Dooer att flyga. Som person är du kommunikativ, trivs med personalansvar och lockas av utmaningen att bygga ett starkt team som du sedan skickligt leder och motiverar. Du har ett allmänt teknikintresse och goda kunskaper om datorer.

Dooer
Dooer grundades med ambitionen att revolutionera redovisningsbranschen genom att skapa banbrytande, AI-baserade tjänster och program. Kunderna består främst av små och medelstora företag. Företaget grundades 2015 och har sitt säte i centrala Stockholm. Dooer är Sam Nurmis nya storsatsning. Han har tidigare grundat och byggt upp de båda varumärkena Loopia och Pingdom. Loopia är idag Sveriges största webbhotell, och med sina drygt 700 000 kunder är Pingdom världens största företag inom upptids- och prestandaövervakning.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2163. Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb