Affärsansvarig/Commercial Manager Lokalnät Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Nils Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ellevio AB annonsbild
Din roll
Nu söker vi en erfaren Affärsansvarig/Commercial Manager till vår projektverksamhet i Stockholm. Du är med och bygger framtidens elnät i huvudstaden. Du får ett kommersiellt ansvar, dels under upphandlings- och genomförandeskedet av ett projekt, dels i uppföljningen och utvecklingen av relationerna till våra entreprenörer.

Du jobbar i en projektverksamhet som omfattar ett eller flera geografiska Produktionsområden, t.ex. City, StorStockholm eller Ekerö/Nynäshamn. I produktionsområdet stödjer du projektverksamheten i avtalsfrågor samt driver en proaktiv uppföljning och ett framåtriktat förbättringsarbete med en eller flera av våra entreprenörer.

Befattningen innebär på sikt ett större ansvar under upphandling och genomförande av stora komplexa projekt men även mentorskap/handledning för nya kollegor och delaktighet/ansvar gällande versamhetsförbättringsarbete.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande arbete med stort eget ansvar. Du blir en del av ett team som strävar efter att vara föregångare i branschen och som satsar på att träna sina medarbetare i både teknik och affärsmannaskap. Hos oss får du vara med under hela projektgenomförandet, jobba med kollegor med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Företaget och branschen är på en förändringsresa där det finns goda möjligheter att påverka. Vidare förekommer utvecklingsmöjligheter inom avdelningen och inom hela Ellevio. Vi sitter i nya fräscha lokaler nära Gärdet på Valhallavägen i Stockholm.

Dina kvalifikationer
Du har bakgrund motsvarande högskoleingenjör med inriktning mot teknik och/eller ekonomi/juridik. Alternativt har du uppnått motsvarande kunskapsnivå genom relevant erfarenhet. Erfarenhet av projektverksamhet eller projektledning samt kunskaper om ESA, AB04, ABT06 och AMA är meriterande.

Känner du att du vill vara med på vår förändringsresa, påverka, ta ansvar och utvecklas med oss så tveka inte att skicka in en ansökan. För mer information kontakta Produktionschef Nils Andersson 070 344 57 42, nils.andersson@ellevio.se. Sista ansökningsdag 2017 08 20.

Fackliga representanter:
Akademiker: Eyob Yehdego +46(0)703445777
Unionen: Folke Lundberg +46 (0)70 344 5222
Ledarna: Leif Haag +46 (0)70 344 5250

Liknande jobb

Liknande jobb