ISS Facility Services söker dedikerad ledare med passionerad servicekänsla!

Plats
Linköping
Annonserat
den 14 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Jobbeskrivning
ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,6 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har över 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer om oss på www.se.issworld.com

ISS Facility Services söker dedikerad ledare med passionerad servicekänsla!

Till KA Public söker vi nu en Key Account Manager till vårt sjukvårdskontrakt i Region Östergötland. Vi söker en handlingskraftig ledare med stark känsla för service och som drivs av att bygga långsiktiga relationer.  

ISS vision är att vara ”The worlds greatest service organisation”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. Vår målsättning är att alla leveranser ska genomföras enligt vårt servicekoncept ”Service with a human touch” och vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre och att förstå våra kunders behov.

Om affärsområdet
Inom KA Public tar vi ansvar för en fungerande, trygg och trivsam miljö för personal, patienter, anhöriga och besökare. Vi levererar service för att säkerställa hög patientnöjdhet, men också för att ge vårdpersonalen en bra arbetsmiljö och därmed skapa förutsättningar för en bra och säker vård. Vårt nationella och internationella arbete inom vårdsektorn gör det möjligt att tillsammans med vår kund stärka vården och samtidigt bidra till goda samhällsekonomiska effekter.

Om tjänsten
Som Key Account Manager bär du det fulla ansvaret för ISS tjänsteleverans till Region Östergötlands sjukhus, folktandvårder och vårdcentraler. Det innebär att du tillsammans med ditt team leder verksamheten utifrån ett strategiskt, taktiskt och operativt perspektiv. Du har personal- och resultatansvar för verksamheten och ansvarar för att arbetet bedrivs i enlighet med avtal och upprättade processer. Du kommer att ha regelbunden kundkontakt med fokus på att förstå kundernas behov, men också för att löpande bedriva rapportering utifrån förutbestämda parametrar. Du ansvarar för att det sker en kontinuerlig utveckling av verksamheten, bl. a. genom att aktivt arbeta med innovation och utveckling. Som Key Account Manager rapporterar du till Affärsområdeschefen och ingår i KA Publics ledningsgrupp.

Profil vi söker
Vi söker dig med dokumenterat utmärkta ledaregenskaper och en god operativ erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av resultat- och personalansvar i större serviceorganisationer och du har arbetat med kontraktsverksamhet och vet vad som krävs för att säkerställa leverans, kvalitet och resultat för en genomgående hög kundnöjdhet. Din kommersiella förmåga är väl utvecklad och du har en dokumenterad erfarenhet av att skapa, behålla och vidareutveckla affärsrelationer. Du är en erfaren ledare och har god erfarenhet av förändringsarbete. Du har en akademisk examen och är strukturerad, kommunikativ och samarbetsorienterad i ditt arbetssätt.

Tjänsten är placerad vid Universitetssjukhuset i Linköping.

ISS erbjuder dig möjligheten att få tillhöra en global outsourcingkoncern i världsklass med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist 070-570 82 82.

Ansök snarast, dock senast 20 augusti via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum.

Välkommen med din ansökan!