Handläggare som vill vara med och göra skillnad för vår support

Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juli 2017
Stängs
den 11 augusti 2017
Ref:
894
Kontakta
Sofia Wingård
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som handläggare på avdelningen Rapportering arbetar du med support till våra externa rapportörer. Du kommer i huvudsak att arbeta med frågeställningar från användare av våra inrapporteringssystem. I arbetet ingår också att kontinuerligt utveckla vår support och de administrativa processerna som möjliggör rapportering till FI. Arbetet innebär kontakter med kollegor inom FI och till externa företag, personer både inom Sverige och internationellt.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med support och administration med koppling till systemstöd, gärna inom den finansiella sektorn eller på myndighet. Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning gärna med inriktning systemvetenskap.

Som person är du självgående, strukturerad och tydlig. Du bidrar med gott samarbete och är serviceinriktad. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR, växel 08 408 980 00. Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 11 augusti 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb