Affärsutvecklare inom Parkering och Angöring till Swedavia

Rekryterare
Plats
Stockholm Arlanda
Annonserat
den 17 juli 2017
Stängs
den 25 augusti 2017
Kontakta
Caroline Rosén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Commercial Services är en koncernenhet inom Swedavia som har uppdraget att optimera och utveckla flygplatsernas kommersiella erbjudande och verksamhet avseende försäljning, intäkter, kostnader och resultat. Commercial Services har resultat- och produktansvar för hela den kommersiella affären inom Swedavia, men arbetet sker i nära samarbete med flygplatsernas driftsorganisation. Vi söker nu en kund- och produktutvecklare till enheten Parkering & Angöring.           

Dina arbetsuppgifter
Som affärsutvecklare fokuserar du på att identifiera och initiera utveckling av kunderbjudandet inom produktområdet Parkering & Angöring för ökade intäkt och ökad kostnadseffektivitet. Du identifierar nya intäktsmöjligheter och utvecklar kunderbjudandet utifrån kundinsikt, samarbeten med externa partners samt processer för implementering.  

I tjänsten har du ansvar för att projektleda utveckling av nya produkter och tjänster med budgetansvar. Det innebär också att du har ansvar för att ta fram business case och investeringsunderlag.

Samarbetet med övriga delar av organisationen är viktigt. Du har ansvaret för att bidra till produktområdets resultat genom att nya produkter och processer effektivt implementeras på flygplatserna genom försäljningsorganisationer, drift- och genomförandeorganisation.            

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi, systemutveckling eller liknande. Du har en flerårig arbetslivserfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling samt implementering av koncept och nya processer. Vi tror att du har en operativ erfarenhet med strategisk inriktning och/eller bakgrund som managementkonsult inom verksamhetsutveckling och strategi.  

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tjänsteutveckling, paketering och prissättning av kunderbjudandet samt digitalisering av verksamheter.

Som person är du affärsmässiga och problemlösningsorienterad samt har förmågan att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar. Du löser komplicerade problem med ett innovativt förhållningssätt och har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer.             

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda en utvecklande tjänst med hög genomslagskraft på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och ett starkt affärsfokus.  

Utifrån vår kunskap om våra resenärer arbetar vi proaktivt och medvetet inom de områden som har störst påverkan på helhetsupplevelsen av våra flygplatser; exempelvis atmosfär och bemötande. Med utgångspunkt i våra värderingar erbjuder vi en inkluderande arbetsplats med fokus på utveckling, kompetens och engagemang för ledare och medarbetare. Tillsammans skapar vi en attraktiv arbetsplats präglad av stolthet, affärsmässighet och arbetsglädje.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm Arlanda. Vid frågor går det bra att kontakta Caroline Rosén, Affärsområdeschef Parkering & Angöring, på telefonnummer 010-1091558. 

Välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2017

Liknande jobb

Liknande jobb