Hoist Finance söker en Compliance Officer

Rekryterare
Hoist Finance
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 juli 2017
Stängs
den 17 augusti 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en Compliance Officer till huvudkontoret i Stockholm. Du kommer tillhöra ett team på sju personer och rapportera direkt till Head of Group Compliance.

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för att:

  • löpande kontrollera och följa upp regelefterlevnaden i den tillståndspliktiga verksamheten;
  • identifiera och värdera risker inom compliance samt övervaka och kontrollera sådana risker;
  • ge verksamheten råd och stöd om de regelverk som är tillämpliga på bolagets tillståndspliktiga verksamhet;
  • upprätta, uppdatera, distribuera och implementera interna styrdokument på engelska;
  • bevaka utvecklingen och praxis inom regelverksområdet och bistå vid implementering av nya regler, samt
  • utbilda personal och ledning inom compliance-relaterade områden på engelska.

I tjänsten ingår resor inom Europa.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och minst fem års arbetslivserfarenhet som jurist eller Compliance Officer inom bank- och/eller finansområdet. Du har god kännedom om det regulatoriska regelverket inom bank- och finans i Sverige. Erfarenhet av arbete med penningtvättsregelverket är särskilt meriterande, också om du har en bakgrund på Finansinspektionen. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är van att arbeta självständigt, är proaktiv och tar initiativ när du ser att något behöver göras. Som person är du social och har lätt att vinna förtroende. Du har en stor förmåga att interagera och kommunicera på alla nivåer i organisationen.

Du erbjuds
Som en del av Group Compliance fyller du en central roll inom koncernen. Du kommer arbeta i en händelserik arbetsmiljö på ett expansivt bolag med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du kommer tillhöra ett team med kompetenta och driftiga kollegor. På Hoist Finance värdesätter vi vår personal och tillämpar en generös personalpolitik. Balans mellan arbete och fritid är för oss en självklarhet. För oss är det viktigt att trivas på jobbet, vi har en familjär stämning och högt i tak. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler ett stenkast från Stureplan i Stockholm.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval och kallelse till intervjuer sker under augusti månad. I denna rekryteringsprocess samarbetar Hoist Finance med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
Hoist Finance är ett av de ledande bolagen inom köp av portföljer med förfallna fordringar. Bolaget är en nära samarbetspartner till internationella banker och finansiella institut i Europa. Genom expertis och strikt regelefterlevnad vinns bankernas tillit. Genom respekt, ärlighet och rättvist agerande vinns kunders tillit. Hoist Finance grundades 1994 och är sedan 2015 noterat på Stockholmsbörsen. Dagens koncern har verksamhet i elva europeiska länder och har en stark finansiell ställning. Bolaget befinner sig i en expansiv fas och har haft en tillväxt på 30 % de senaste fem åren.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb