Distriktschef till Karlskrona/Kalmar

Plats
Karlskrona/Kalmar
Annonserat
den 21 juli 2017
Stängs
den 27 augusti 2017
Ref:
SE-12340
Kontakta
Robert Dahlström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

- Till affärsområdet Eftermarknad

Position
Schindler Hiss AB är uppdelat i två affärsområden. Till affärsområdet Eftermarknad söker man nu en Distriktschef, som ska fortsätta driva och utveckla bolagets eftermarknadsaffär i samarbete med Regionchef och säljorganisation.

Som Distriktschef har du ett operativt ansvar att förvalta, driva och fortsätta utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär. Du leder ditt team genom ett drivet och strukturerat arbetssätt, klara målsättningar, strukturerad uppföljning av Schindlers gemensamma KPI:er och en tydlig och klar kommunikation. Detta innebär att du bemannar, leder och har det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss – och rulltrappsbeståndet i distriktet. Utöver personalansvar över 7 servicetekniker ansvarar du för att nå uppsatta mål gällande serviceavtal och reparationer samt hanterar en egen intäkts- och kostnadsbudget. Detta innefattar även att stötta och coacha dina servicetekniker administrativt och i kundrelationen samt som tekniskt bollplank. Dessutom har du har ett försäljningsansvar och förväntas proaktivt bearbeta och underhålla kunder samt driva affären mot kunder med befintliga serviceavtal. Du samarbetar med Regionchef samt befintlig försäljningsorganisation och övriga internt, men även med din grupp servicetekniker som är dina öron och ögon på fältet.

Du har en gymnasial examen, teknisk inriktning eller motsvarande, samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har erfarenhet av en chefsroll inom service, eftermarknad eller försäljning av tekniska produkter. Du är van vid uppföljning av ekonomi, medarbetare och verksamhet. Du förväntas ha förmågan att agera, kommunicera och leda på ett tydligt sätt som bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat med hög trivsel inom ditt distrikt. Har du erfarenhet av hiss – och rulltrappsbranschen eller närliggande områden är det givetvis meriterande. Du bör ha erfarenhet av att hantera externa kunder, samt från försäljningsarbete, och har en hög social kompetens. Som ledare har du förmåga att skapa relationer, engagera och vägleda såväl kunder som den interna organisationen. Du är en strukturerad och förtroendeingivande person som är trygg, lyhörd men handfast i ditt ledarskap.  

Är du den person vi söker?
Vi erbjuder ett uppdrag i ett internationellt företag med gott renommé på marknaden med stor möjlighet att forma din vardag, och med goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen.  

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-12340) senast 27 augusti 2017. Vid frågor om tjänsten, kontakta Mercuri Urvals konsult Robert Dahlström, 0733-66 75 71. Urval sker löpande.

Om företaget
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 58 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

Liknande jobb

Liknande jobb