Ogunsen söker driven researchkonsult

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 juli 2017
Stängs
den 23 augusti 2017
Kontakta
Malin Söhr
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ogunsen söker driven researchkonsult

Om jobbet
För rätt person kan vi erbjuda ett roligt, stimulerande och ansvarsfullt arbete med stora möjligheter att få vara med och påverka arbetssätt och bolagets fortsatta utveckling!

Du kommer att ansvara för searchprocessen vilket innebär att via olika sökkanaler och aktiviteter hitta och attrahera potentiella kandidater till aktuella rekryteringsuppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår även att bygga upp och underhålla våra digitala kandidatnätverk samt att kontinuerligt utveckla researchfunktionens arbetsmetoder och processer. Som researchkonsult arbetar du i team tillsammans med seniorkonsult och deltar även i kundmöten i alla steg av processen. Beroende av bakgrund, erfarenhet och intresse finns även möjlighet att delta i fler steg av rekryteringsprocessen.

Vi är ett engagerat och drivet gäng som värdesätter professionalitet men även ett arbetsklimat som präglas av positiv anda och glädje.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är högskoleutbildad och vi tror att du har arbetat några år i rekryteringsbranschen kanske som researcher eller i annan liknande roll. Det viktigaste är att du är en engagerad och leveranssäker person med god förmåga att skapa förtroende och goda relationer. För att trivas med och vara framgångsrik i rollen krävs att du har en god förmåga att skapa intresse och presentera uppdrag för potentiella kandidater. Du bör även ha ett stort intresse för näringslivet och arbetsmarknaden samt ha en god förmåga att sätta dig in i uppdragsgivarens verksamhet och olika typer av befattningar.

Som person är du orädd, uthållig med en positiv inställning. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Vi önskar även att du är prestigelös samt har en vilja att vara med och utveckla verksamheten genom att driva och genomföra olika förbättringsinitiativ.  

Om oss
Ogunsen erbjuder rekryterings- och interimslösningar avseende chefspositioner samt tyngre affärskritiska nyckelpositioner. Bolaget startade 2008 och ingår i börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia. Vårt kontor är centralt beläget på Humlegårdsgatan i Stockholm. 

Läs mer om oss på www.ogunsen.se.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Malin Söhr, Researchkonsult 073-421 79 84 alt till Jessica Runerlöv Moberg, VD Ogunsen 073-421 79 81.

Liknande jobb

Liknande jobb