Kvalificerad redovisningsekonom till AltoCumulus AB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 juli 2017
Stängs
den 23 augusti 2017
Kontakta
Fredrik Newstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en kvalificerad redovisningsekonom till AltoCumulus AB, som ingår i Axel Johnson Gruppen, ett familjeägt företag. I tjänsten ingår bland annat redovisningsansvar för Lövsta Stuteri vilket även innebär att arbetet till viss del utförs på stuteriet i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Detta är en attraktiv tjänst och unik möjlighet för en kandidat som trivs i en bred och varierande redovisningstjänst. Till denna tjänst med självständigt ansvar för redovisning från ax till limpa söker vi en erfaren, trygg och utåtriktad person med personlig drivkraft. För att lyckas i denna roll krävs en förmåga att ta egna initiativ, arbeta flexibelt och engagerat samt en vilja att lära sig nytt. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra det löpande arbetet med redovisning och bokföring
  • Ansvara för att upprätta årsbokslut självständigt
  • Sköta processen för hyresavisering till hyresgäster
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra samt betalflöde
  • Genomföra arbetet med moms- och skatteredovisning
  • Delta i utvecklingen av bolagets interna rutiner inom redovisning
  • Engagerat driva projekt och frågor som är kopplade till fastighetsbestånd, samhällsnytta m.m.

Erfarenhet
Vi söker en ekonom med gedigen erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser gärna att du har kunskaper inom fastighetsredovisning och stuteriverksamhet men det är inget krav. Det är nödvändigt att du har B-körkort och egen bil, då arbetet till viss del sköts på stuteriet. Du är flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och har även goda kunskaper i Microsoft Office. Vidare är även erfarenhet av koncernredovisning och kunskaper om ekonomisystemet Briljant meriterande, men inga krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, lojal och prestigelös. Du har en inre drivkraft, tar initiativ och får saker att hända. Som person är du självständig, kommunikativ och engagerad. Du är utåtriktad och samarbetar väl med andra. I ditt arbete är du effektiv och strukturerad samt har viljan att lära dig nya uppgifter. Du håller hög kvalitet i samtliga processer och har förmågan att prioritera ditt arbete i en miljö där avel och hästsport är i fokus.

AltoCumulus
Arbetar med kapitalförvaltning och har kontor i Stockholm och Luxemburg.

Lövsta Stuteri
Lövsta Stuteri arbetar med tävlings- och avelsverksamhet på elitnivå och erbjuder ett brett program av internationella topphingstar för både hoppning och dressyr. Lövsta seminstation är idag en av Sveriges ledande seminstationer.

Axel Johnson Gruppen
I Axel Johnson Gruppen ingår fyra fristående koncerner: handels- och tjänsteföretaget Axel Johnson AB, amerikanska Axel Johnson Inc., svenska fastighetsföretaget AxFast AB och kapitalförvaltningsföretaget AltoCumulus AB. Axel Johnson Gruppen ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2165. Ansvariga kontaktpersoner är Fredrik Newstam och Elinor Nilsson.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb