Verksamhetschef till Evidensia Valla Djursjukhus

Plats
Linköping
Annonserat
den 24 juli 2017
Stängs
den 23 augusti 2017
Ref:
SE-12355
Kontakta
Ingvild Solheim Bobek
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Evidensia Valla Djursjukhus i Linköping är en starkt växande verksamhet som står inför spännande utmaningar. Verksamheten har mycket stor potential för tillväxt och vidare utveckling. Rollen som verksamhetschef innebär både strategiskt och operativt helhetsansvar för djursjukhuset. Du har det fulla resultatansvaret och ansvarar för att sätta strategier och driva verksamhetens utveckling framåt.  

I rollen som verksamhetschef rapporterar du till affärsområdeschefen.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

• Leda Djursjukhuset genom faser av stark tillväxt med förbättrad lönsamhet.

• Leda och säkra fortsatt utvecklings-  och förändringsarbete inom bl.a. nya tjänster, kvalitet, kompetens och service.

• Arbeta aktivt med ledarskap, utveckling och rekrytering av personal inom verksamheten.

• Attrahera och behålla nyckelpersoner i teamet.

• Skapa bra sammanhållning och motivation med levande värdegrund.

• Kontinuerligt förbättra flöden och rutiner gentemot kunden för en bra effektivitet och med kvalitet i fokus.

• Arbeta löpande med verksamhetsutveckling och i samarbete med den lokala ledningsgruppen utveckla, kommunicera och följa upp verksamhetsplanen.

• Utveckla och driva samarbetet med externa parter, så som andra verksamheter inom koncernen, kunder, myndigheter och leverantörer.

• Etablera Evidensia Valla Djursjukhuset i Linköping bland kunderna som det självklara valet för all typ av djursjukvård i Linköping.

Du är bekväm med att arbeta självständigt inom givna ramar och bygga relationer med både interna och externa parter.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med verksamhetsutveckling och affärsmannaskap och som har ett engagemang för kunder och personal samt vill utveckla djursjukhuset & butiken och den regionala samverkan med andra enheter.

För att lyckas i rollen tror vi du har en högskoleutbildning eller ledarutbildning i kombination med en dokumenterad framgångsrik ledarerfarenhet med vana av förändringsledning och med stort driv och ödmjukhet. Vi söker dig som är affärsdriven, analytisk och en kommunikativ ledare med god förmåga att växla mellan strategisk överblick och detaljnivå. Du motiveras av att arbeta med såväl operativa som strategiska frågeställningar. Som person är du resultatorienterad och du har ett genuint intresse för affärsverksamhet, människor och djur samt en jordnära och prestigelös framtoning.

Vill du arbeta inom Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård? Vill du skapa största möjliga trygghet för varje djur och djurägare? Då är vi nyfikna på dig. Hos Evidensia får du möjlighet att samarbeta med kliniker och djursjukhus inom hela Norden där du kommer att känna av den speciella och gemensamma Evidensia-andan.  

Välkommen med din ansökan snarast, personligt brev och meritförteckning, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12355). Vi utvärderar ansökningarna löpande och du är välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av våra konsulter på Mercuri Urval, Ingvild Solheim Bobek, direkt/mobil 040-669 75 85, och Robert Dahlström, direkt/mobil 040-669 75 71. 

Om företaget
Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag består Evidensia av cirka 170 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz och Nederländerna. Evidensia har drygt 2 600 anställda som tar emot över 1 miljon patientbesök per år – hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. I februari 2017 gick Evidensia och IVC samman och bildar idag Europas största veterinärvårdkedja. Båda kedjorna har de senaste åren satsat på kvalitet och hög tillgänglighet för djur och djurägare.

Evidensia Valla Djursjukhus i Linköping tar varje år emot över 18 000 patienter och är ett fullt utrustad djursjukhus och har en butik med foder och tillbehör. För mer info: www.evidensia.se och www.evidensiagroup.com