Processägare HR till Jula AB i Skara

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 26 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Jenny-Ann Löfgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och utveckla verksamhet ur ett HR- IT perspektiv i ett växande internationellt företag?

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2016 var 6,06 miljarder SEK.

Vill du vara med och utveckla verksamhet ur ett HR- IT perspektiv i ett växande internationellt företag? I uppdraget ansvarar du för att säkerställa och stärka HR processerna inom HR funktionen men även mellan avdelningar inom Jula.

Det här gör man som Processägare HR
Du kommer att ansvara för HR-relaterade system tex. ett globalt HRM-system, vilket innebär att vara med och utveckla, ändra och uppdatera systemen utifrån Julas behov och HR-strategi men även:

  • Projektleda implementering av nya system eller applikationer
  • Dokumentation och utbildning av system inom HR
  • Ägarskap för HR-processens masterdata
  • Behörighetshantering
  • Agera kravställare/mottagare rörande processens systemstöd
  • Kontakt med användare och systemägare inom intern  IT/IS-avdelning samt externa systemleverantörer

I din roll som Processägare HR ingår du i den centrala HR-funktionen som arbetar med koncerngemensamma HR-perspektiv. Du kommer även jobba mycket nära IT/IS i den digitala utvecklingen/implementeringen av ett HRM system och blir HR´s kontaktpunkt i samarbete med IT/IS och andra systemägare. HR-funktionen består också av geografiska HR-funktioner i försäljningsländerna Sverige, Norge och Polen. Du rapporterar till HR Director.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom HR-området och kunskap inom flertalet perspektiv i HR-processen. Du har god vana av att arbeta med utveckling i projektform samt har erfarenhet av implementering av HR-processer i ett HRM system. Vi ser det som en fördel om du har arbetat i en värderingsstyrd organisation samt om du har erfarenhet av arbete med HR-processer inom retailbranschen. Du har troligtvis en akademisk examen inom HR och har ett gediget intresse för interaktionen process-systemstöd. Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska. Vidare är du en van projektledare och vet vad som efterfrågas av den operativa sidan i ett HR-system.

Det här är du som person
Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa att utveckla värdeskapande HR. Som person drivs du av att arbeta processorienterat och utvecklingsinriktat inom HR-perspektivet. Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och har mod att bidra med utvecklingsperspektiv. För att du ska lyckas i uppdraget tror vi det är viktigt med en analytisk förmåga i kombination med att du är duktig på att se möjligheter, konkretisera och skapa värden utifrån det abstrakta. Du har god kommunikations- och pedagogisk förmåga samt fallenhet för att utforma processer och driva projekt.  

Dina möjligheter
Du får jobba med ett utvecklande uppdrag i ett tillväxtföretag med mycket positiv framåtanda. Jula är ett växande företag med en tydlig vision om fortsatt expansion. Det är med andra ord full fart framåt som gäller, förändring är det enda som är konstant. Har du höga ambitioner är vi en organisation i ständig förändring full med goda karriärmöjligheter. Väx med oss!

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara.  

Så här söker du
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller om rollen får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16. Under perioden 26/7 – 13/8 har vi inte möjlighet att besvara frågor kring tjänsten.Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 aug 2017.

Välkommen med din ansökan!