Till Svea Ekonomi söker vi nu en Finansiell Säljare till Region Syd-Väst

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 juli 2017
Stängs
den 21 augusti 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Svea Ekonomi söker vi nu en Finansiell Säljare till Region Syd-Väst

Arbetsbeskrivning
Svea Ekonomi är inne i ett expansivt skede där vi ökar vår försäljning inom alla affärsområden och tar marknadsandelar på den nordiska marknaden. Vi ser positivt på framtiden och möjligheterna i en ökande marknad. I syd och väst Sverige vill vi nu förstärka vår säljkår med ytterligare en framgångsrik säljare som brinner för försäljning. Du kommer att ingå i ett team, där vi erbjuder faktura- och reskontraservice samt finansiella tjänster såsom fakturaköp och factoring. Som Finansiell säljare hos oss arbetar du med stort kundfokus, är lyhörd för respektive kunds behov och anpassar erbjudandet utefter det. Du kommer att arbeta självständigt och driva hela säljprocessen. Du har eget budget- och resultatansvar.    

Bakgrund
Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning av tjänstelösningar. Vi ser gärna att du har arbetat med finansiering samt har kunskap av att analysera resultat- och balansräkningar. Har du tidigare erfarenhet från branschen alt kunskap inom fakturaköp, exportfinansiering eller företagsfinansiering är detta meriterande. Vi tror att du har en akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

Som person är du framåtsträvande, utåtriktad och flexibel. Du en en driven och engagerad lagspelare med stort affärsfokus. En självklarhet för dig som söker är att du är trygg, förtroendeingivande och duktig på att skapa långvariga relationer. Du har känsla för service, är ansvarsfull och lösningsfokuserad. Vidare trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö och har inga problem med att fatta snabba beslut. Vi erbjuder roliga arbetsdagar med mycket säljfokus och högt tempo på ett ledande och väl etablerat företag på den Nordiska marknaden. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 augusti 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet på den svenska marknaden är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Vi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små samt stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar vi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling.

Liknande jobb

Liknande jobb