HR- och kontorsansvarig till Ecoloop

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 juli 2017
Stängs
den 30 augusti 2017
Kontakta
Margaretha Palmbäck
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en självgående och driven person med god erfarenhet och bred kompetens av personalfrågor som vill sätta rutiner för dessa och samtidigt även ha det övergripande ansvaret för kontorsverksamheten. Då kanske du är den vi söker som medarbetare till Ecoloop!

Arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att fungera som stöd till personalen och ledningsgruppen avseende HR- och kontorsfrågor. Du är även ansvarig för att säkerställa och upprätthålla rutiner och där detta saknas, skapa och implementera dessa. Exempel på övriga arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

- Bevaka och åtgärda pensions- och ersättningsfrågor, arbetsmiljö, semesterlistor och personalhandbok, mm
- Samordna och genomföra medarbetarsamtal, lönesamtal och planera kompetensutveckling
- Delaktig i rekryteringsprocessen
- Samordna introduktion av nya medarbetare, examensarbetare och forskningsstuderande
- Stödja bolagsärenden som anmälningar, emissioner, styrelsemöten och stämmor
- Upprätthålla och samordna kontorets basala funktioner som arbetsplatser, utrustning, telefon, IT och förbrukningsmaterial.
- Flyttsamordnare och utsmyckningsansvarig

Du kommer både vara en del av, och rapportera till, ledningsgruppen. Tjänsten är en deltidstjänst på mellan 50-75 %.

Kontoret är idag relativt litet med korta beslutsvägar och rollen i sig ger dig möjlighet att göra avtryck och skapa en långsiktig och stabil struktur.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har en gedigen erfarenhet att arbete med personalfrågor, goda kunskaper av personaladministration och arbete kring rekrytering, avtals- och fackliga frågor, pensioner, försäkringar mm. Du har även erfarenhet av att utveckla och introducera rutiner och processer i det vardagliga arbetet.

Med fördel har du akademisk examen men inget krav. Kanske har du genom erfarenhet och kompletterande utbildning fått jämförbara kunskaper. Du är en van användare av Microsoft Office-paketet och du har även goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är en jordnära, prestigelös och lösningsorienterad person som är van att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du arbetar bra med andra människor. Du har hög integritet, gillar att tänka nytt och ifrågasätta invanda arbetssätt och processer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att tidigare ha arbetat i mindre, platta och dynamiska organisationer. Med fördel har du även ett genuint intresse i att förbättra det samhälle vi bygger för nästkommande generationer då detta är verksamhetens kärna.

Om företaget
Ecoloop utvecklar nya tjänster och involverar användare för en bättre resurshantering inom samhällsbyggnad och dess försörjningssystem. Affärsidén är att utveckla värdebärande lösningar inom området mellan forskning och praktisk tillämpning.

Verksamheten har framförallt tre fokusområden; Styrmedel för effektiva regioner, smart byggande och material samt producerande VA-system.

Verksamheten grundades 2004 och har sedan starten har vuxit i jämn takt. Idag arbetar 15 personer i bolaget i Sverige. Sedan 2010 har bolaget även verksamhet i Norge.
Kontoret är placerat på Södermalm i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Ecoloop med Amendo Bemanning och Rekrytering. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länken. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09 margaretha.palmback@amendo.se

Liknande jobb

Liknande jobb