Marknadsanalytiker till Länsförsäkringar Jämtland

Plats
Östersund
Annonserat
den 31 juli 2017
Stängs
den 27 augusti 2017
Ref:
26810
Kontakta
Rosmari Hagström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
I tjänsten som marknadsanalytiker kommer du att analysera kunder och tillsammans med respektive affärsområde ta fram information om marknad, trender och konkurrenter. Du kommer ha koll på vad som efterfrågas av kunder och kunna leverera försäljnings- och beslutsstöd till försäljningsorganisationen och ledningen. Det krävs en god förmåga att kunna hantera och prioritera en stor mängd data. Det är viktigt att du är duktig i detaljarbete men också har förmågan att se helheten. Detta för att kunna analysera kundbeteenden med nya ögon och se försäljningsmöjligheter, men framförallt för att kunna förutspå och analysera kommande trender, potentiella affärsmöjligheter och ta hänsyn till risker. Du kommer att jobba nära ekonomifunktionen för att kunna följa lönsamheten i befintlig affär och samtidigt jobba självständigt med att driva analysarbete och effektivt öka intäkterna. Du kommer identifiera relevanta erbjudanden tillsammans med respektive affärsområde och viktigaste av allt ska du definiera, bedöma och mäta viktiga kundvärden för att säkerställa rätt riktning och analysera vad som är framtiden för Länsförsäkringar Jämtland.

Vem är du
Som person är du analytisk, nyfiken, kreativ, lösningsorienterad och strukturerad. Du har god IT-mognad och är van att hantera stora mängder data och du behärskar relevanta analysverktyg. Du trivs att arbeta både med detaljer och med ett helhetsperspektiv.

Du tycker om att arbeta både operativt och strategiskt. Du är van att identifiera nya affärsmöjligheter och erbjudanden i nära samarbeten med affärsområdena. Du har en väl utvecklad förmåga att effektivt paketera och kommunicera dina idéer. Du analyserar rutiner och processer utifrån ett lönsamhetsperspektiv.

Du har förmågan att kommunicera och förklara utfallet av genomförda analyser på ett enkelt sätt. Du har förmåga att vara proaktiv och bevaka branschen vilket gör att du kan leverera träffsäkra analyser och idéer. Du har en analytisk förmåga och tar fram konkreta utvecklingsförslag kopplade till dina analyser. För att lyckas i rollen har du en bred och gedigen bakgrund av att analysera stora mängder data. Vi lägger stor vikt på kunskap, erfarenheter och personlighet. Du trivs att jobba i en miljö som vill framåt.

Vi erbjuder dig
En spännande och viktig roll i ett bolag som är ledande på marknaden men som ständigt strävar efter att bli ännu bättre. Du kommer få vara med och identifiera, utveckla och paketera det som är viktigt nu men också bana vägen för vad som är viktigt i framtiden. Placeringsort: Östersund

Ansökan och kontaktperson
Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt CV på www.experis.se, jobb-id-nr 26810. Vi jobbar löpande med intervjuer under ansökningstiden. Ansök senast 27 augusti. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rosmari Hagström på 073 – 028 70 40 alt mail rosmari.hagstrom@se.experis.com

Om företaget
”Länsförsäkringar Jämtland är ett lokalt och självständigt företag i länsförsäkringsgruppen, och vi ägs av våra kunder. Vi är länets ledande försäkringsbolag och vi växer på bankmarknaden. Våra kunder är privatpersoner, företagare och lantbrukare. Totalt är vi ca 110 medarbetare och våra kontor finns i Östersund, Sveg och Åre. Eftersom vi är kundägda och lokala är det självklart att ha kundfokus med bra service och ett stort engagemang i länets framtid och utveckling”