Mark- och Exploateringsingenjör - Partille kommun

Rekryterare
Partille kommun
Plats
Göteborg/Partille
Annonserat
den 1 augusti 2017
Stängs
den 28 augusti 2017
Ref:
SE-12353
Kontakta
Monica Fogel-Kamien
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Samhällsutveckling – Från Förort till Förstad - Framtidsutmaning

Position
Vi står inför många komplexa stadsutvecklingsprojekt - utmaningar som medför nära samarbete med andra professionella parter och myndigheter. Till detta söker vi Dig.

Du har arbetat med olika former av markutveckling och är en skicklig och erfaren projektutvecklare, kunnig i exploateringsverksamhet och fastighetsrätt. Du har erfarenhet av att arbeta med såväl stora som små aktörer och är trygg med avtalsskrivningar med juridiska och ekonomiska frågeställningar.

Du har god social kompetens och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, lätt att formulera dig i tal, skrift och bild och har ett stort engagemang för ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart samhällsbyggande.

Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får vara med och driva stora och små projekt från ax till limpa. Vi erbjuder dig ett uppdrag med utvecklingsmöjligheter i en verksamhet med skickliga kolleger och som präglas av god atmosfär och öppenhet. Vi anser att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Du rapporterar till våra avdelningschefer som har ett gemensamt ledarskap.

Vi tror att du har civilingenjörsexamen, utbildning inom lantmäteri eller annan adekvat utbildning.

Vi tror att det underlättar om du också har erfarenhet av politiskt styrd verksamhet.

Låter detta som något för dig? Läs om tjänsten på www.mercuriurval.se där du också bifogar din ansökan i form av CV och personligt brev (ref nr Se-12353) senast den 28/8 2017. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa våra konsult på Mercuri Urval, Monica Fogel-Kamien, tel. 031-333 52 17

Om företaget
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är professionalitet, allas lika värde och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad med flera stora samhällsbyggnadsprojekt. Samhällsbyggnadskontoret har en central roll i detta arbete och samlar kommunens kompetens inom teknik och samhällsbygge.

Läs mer på www.partille.se

Liknande jobb

Liknande jobb