Planarkitekt - Partille kommun

Rekryterare
Plats
Göteborg/Partille
Annonserat
den 1 augusti 2017
Stängs
den 28 augusti 2017
Ref:
SE-12354
Kontakta
Monica Fogel-Kamien
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Samhällsutveckling – Från Förort till Förstad - Framtidsutmaning

Position
Vi söker dig som är erfaren, kreativ, jobbar självständigt med god återkoppling, flexibel … helt enkelt en person som passar bra i teamet på Samhällsbyggnadskontoret.

Som planarkitekt kommer du att ingå i förvaltningens planarkitektgrupp som arbetar med kommunens detaljplanering. Du kommer att medverka i stora och komplexa samhällsbyggnadsprojekt som ställer krav på samarbete med övriga projektdeltagare, både internt inom kommunen och externt med andra aktörer i samhället. Du får delta i hela processen och ges möjlighet att påverka och forma samhällsutvecklingen i Partille kommun. Du blir en viktig person i vårt arbete med utveckling av våra processer.

Vi söker en erfaren, uppgiftsorienterad person som har förmåga att omsätta visioner till konkreta resultat och som utgår från en helhetssyn för samhällsutveckling och infrastruktur.

Du har god social kompetens och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, lätt att formulera dig i tal, skrift och bild och har ett stort engagemang för ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart samhällsbyggande.

Vi erbjuder dig ett uppdrag med stora utvecklingsmöjligheter, där du får vara med och driva stora projekt från ax till limpa och om så är möjligt också avlasta enhetens samordnare inom dina specialistområden. Detta, i en verksamhet som präglas av god atmosfär och öppenhet. Vi anser att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Du rapporterar till våra avdelningschefer som har ett gemensamt ledarskap.

Du har högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering, samhällsbyggnad eller motsvarande med erfarenhet av detaljplanering i stadsmiljö och planeringsprocesser. Vi tror att det underlättar om du också har erfarenhet av politiskt styrd verksamhet.                 

Låter detta som något för dig? Läs om tjänsten på www.mercuriurval.se där du också bifogar din ansökan i form av CV och personligt brev (ref nr SE-12354) senast den 28/8 2017. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa våra konsult på Mercuri Urval, Monica Fogel-Kamien, tel. 031-333 52 17

Om företaget
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är professionalitet, allas lika värde och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad med flera stora samhällsbyggnadsprojekt. Samhällsbyggnadskontoret har en central roll i detta arbete och samlar kommunens kompetens inom teknik och samhällsbygge.

Läs mer på www.partille.se

Liknande jobb

Liknande jobb