Entreprenadingenjör till BTH Bygg

Rekryterare
Plats
Solna
Annonserat
den 1 augusti 2017
Stängs
den 29 augusti 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

BTH Bygg står inför en kommande expansion med tydliga mål till år 2020. Bolaget har många spännande projekt framöver och behöver utöka verksamheten med en Entreprenadingenjör till affärsområde Nyproduktion bostäder.

Om tjänsten
Som Entreprenadingenjör har du ett nära samarbete med affärschef, projektchef samt platschefer och arbetsledare i produktion. Du stöttar produktionen med ekonomiavstämningar, produktionskalkyler, tidplan, leveransplaner, prognoser, framtagande av budget, fakturagranskning och i vissa fall upprättande av alternativkalkyler, kontraktbevakning samt uppföljning av KMA-arbetet. Du kommer även att vara involverad i inköpsarbetet. Som Entreprenadingenjör tillhör du platsorganisationen i byggprojekt.

Som person är du noggrann och kan gå in på detaljer samtidigt som du har lätt för att se helheten. Du har ett öga för siffror och drivs av att skapa möjligheter och hitta lösningar. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Vidare är du van att hantera utmaningar, är ansvarstagande och lojal. Du har en god kommunikativ förmåga samt att du besitter förmågan att skapa goda relationer, både inom och utanför företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Projekt-, ekonomi- och tidsplanering 
  • Inköps- och logistikarbete 
  • Kontraktsadministration och ansvar för relationshandlingar 
  • Ekonomistyrning och fakturahantering gällande underentreprenörer
  • Upprättande av alternativkalkyler
  • Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete
  • Kontakt med leverantörer och beställare

Kvalifikationer och önskad kompetens
Vi söker dig med byggteknisk utbildning, eller motsvarande erfarenhet förvärvat från arbetslivet. Du har minst 3 års erfarenhet från byggbranschen och är nu redo för en ny utmaning. Du har erfarenhet av projektekonomi i alla faser och det är meriterande om du har kunskap i projektplaneringsverktyg och kalkylprogram.

Din ansökan
Ta nästa kliv i karriären och sök dig till BTH Bygg som expanderar! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (tel. 070-790 01 06) eller Researcher Frida Carlsson (tel. 070-790 29 30) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 augusti.

Om BTH Bygg

Vi har ett brett utbud av byggtjänster. Vår enkla affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm. Vi bygger också bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vi har som vision att vara en ledande byggentreprenör inom Stor-Stockholm. Vår organisation ska vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Den skall kontinuerligt skapa bestående mervärden för våra kunder.

Läs mer på www.bthbygg.se

Liknande jobb

Liknande jobb