Financial Controller till internationella och växande Arvato i Varberg

Rekryterare
Plats
Varberg
Annonserat
den 1 augusti 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Financial Controller till internationella och växande Arvato i Varberg

Med 400 medarbetare och nio kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland befinner sig vår nordiska region i stark tillväxt. Som en del i att möta efterfrågan på våra tjänster och utöka vår koncernfunktion inom Financial Control söker vi ytterligare en Financial Controller till vårt team i Varberg. I Varberg arbetar du tillsammans med ca 140 kollegor inom den svenska verksamhetens faktura- och inkassolösningar samt Nordic IT.

Dina arbetsuppgifter
Som Financial Controller hos oss ingår du i ett team inom Financial Control och tillhör även en större avdelning bestående av ekonomiassistenter i vårt Nordiska Shared Service Center. Du arbetar tillsammans med övriga i teamet för att stötta verksamheterna inom divisionen med att upprätta, sammanställa och kvalitetssäkra finansiell information och rapporter på ett organiserat sätt från våra olika system. I ditt arbete har du dagligen många internationella kontaktytor. Förekommande arbetsuppgifter är:

· Månatlig och kvartalsvis rapportering till koncernen
· Bokslutsarbete och därmed förenliga redovisningsfrågor samt moms för främst det svenska Holdingbolaget
· Analys och rapportering för interna och externa syften
· Frågeställningar inom moms
· Projekthantering
· Delta i vidareutvecklingen av vårt nyimplementerade SAP-system
· Stötta i budget- och prognosarbete inom koncernen.

Din bakgrund
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet och minst tre års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning och rapportering. Har du tidigare arbetat i en koncern eller har en bakgrund inom revision är det positivt, likaså meriterande är erfarenhet av SAP. Då vårt koncernspråk är engelska ser vi att du hanterar det väl i både tal och skrift. Vi ser vidare att du är en van användare av Excel som arbetsredskap.

Som person är du positiv och flexibel med ett eget driv. I ditt arbete är du lösningsorienterad och tar stort ansvar och ägarskap för dina arbetsuppgifter. Du är van att arbeta mot deadline och uppsatta mål samt tycker om att arbeta såväl självständigt som i team med andra.

Vi erbjuder dig en utmanande vardag i en växande och lönsam nordisk organisation som investerar kraftigt i de nordiska länderna. Då detta är en ny roll i vårt team kommer du att kunna vara med och påverka rollens utformning framåt. Trivs du att arbeta i en dynamisk miljö och med varierande arbetsuppgifter är detta tjänsten för dig! 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast den 20:e augusti. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på tel 031-333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Arvato Financial Solutions is a global financial service provider and a division of Bertelsmann SE & Co. KGaA as a subsidiary of arvato AG. The company has around 7,000 employees in 22 countries, including a strong presence in Europe, America and Asia. arvato Financial Solutions is synonymous with professional outsourcing services (Finance BPO) centering on cash flow in all phases of the customer lifecycle – from risk management and invoicing to debtor management, the sale of receivables and debt collection. We manage around 10,000 customers making us Europe’s third largest integrated financial service provider.

Liknande jobb

Liknande jobb