Strategisk Inköpare till Kollmorgen Automation AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 augusti 2017
Stängs
den 24 augusti 2017
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Var med och påverka framtidens teknik och teknologi med oss! Som Strategisk Inköpare hos oss är du en viktig länk för vår fortsatta tillväxt och lönsamhet.

Vi växer och utvecklas ständigt och söker nu tillsammans med Wise Professionals en Strategisk Inköpare till vårt team i Mölndal.  

Rollen
För dig som Strategisk Inköpare finns goda möjligheter att växa i vår organisation. Hos oss får du ta stort eget ansvar med dina övergripande mål att utveckla kvalitet, leverans och kostnad genom bland annat:  

  •         Sourcing och val av rätt leverantörer
  •         Leverantörsutveckling och möten
  •         Att leda förhandlingar samt begära in och granska offerter
  •         Förhandling och förvaltning av leverantörskontrakt
  •         Strategiarbete för inköp och Supply Management
  •         Att samarbeta och stötta operativ inköpare i Tjeckien 

Din bakgrund
För att ha rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du är civilekonom eller ingenjör alternativt innehar specialiserad utbildning inom Inköp och Supply Management. Erfarenhet från större bolag skulle vara en stor tillgång för oss med dokumenterad erfarenhet av förhandlingar, förfrågningar och kontraktsskrivning. Har du dessutom erfarenhet av förbättrings- och strategiarbete, internationella förhandlingar och personal vet du sannolikt också vilka utmaningar du kan möta hos oss.  

Du bör ha goda kunskaper i engelska och svenska samt Excel, Word och PPT då du dagligen kommer använda dig av dessa i ditt arbete.

Vid sidan av praktiska kunskaper och erfarenheter vill vi att du motiveras av arbete med många olika kontakter i en innovativ och föränderlig miljö. Du har förmågan att kommunicera på ett affärsmässigt sätt samt är lyhörd för din omgivning. Att kunna initiera aktiviteter för att nå både korta och långsiktiga mål med förmågan att anpassa dig till rådande situationer kommer underlätta för dig i din vardag. Hos oss behöver dessutom alla ha konstant kundfokus med förmågan att tänka kritiskt och agera i tid för att ligga ett par steg före.

Vad vi erbjuder
Kollmorgen är ett bolag som ser stort värde i möjligheten att få arbeta med talangfulla, kompetenta och dynamiska medarbetare. Du erbjuds möjligheten att arbeta med inköp och logistik i en dynamisk och kreativ arbetsmiljö med goda möjligheter för personlig utveckling. Det är ett entreprenörsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden. Du kommer arbeta heltid med fast lön.

Om Kollmorgen
Kollmorgen är en världsledande leverantör av styr- och navigeringslösningar för mobila robotar och AGVer (Automated Guided Vehicle). Vår plattform, NDC Solutions, innehåller det du behöver för att automatisera ett fordon – hårdvara, mjukvara, navigering samt verktyg för diagnostik och underhåll. Vi har en installerad bas på 20 000 fordon som har levererats via vårt globala partnernätverk. Vi ägs av Fortive Corporation, ett bolag noterat på NYSE, som har 24 000 anställda med en omsättning på 6,2 miljarder USD. Besök oss gärna på http://ndcsolutions.com.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@eqonomy.se).  

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se senast 24 augusti 2017. Observera att återkopplingen kan vara begränsad under sommaren och fram till vecka 33. Tack för din förståelse!

Varmt välkommen!

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Liknande jobb

Liknande jobb