Ekonomiansvarig till Turistrådet Västsverige

Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 augusti 2017
Stängs
den 14 augusti 2017
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Operativ och varierande tjänst i en bransch som gör skillnad för tillväxten i Västsverige.

Vad erbjuder vi?
Vi är ett företag som präglas av stor öppenhet och ett positivt arbetsklimat.  Vi är en drivande part i utvecklingen och marknadsföringen av den västsvenska besöksnäringen såväl i Sverige som internationellt.

Som ekonomiansvarig hos oss får du möjlighet att arbeta varierat med stort ansvar för de ekonomiska frågorna. Du kommer samarbeta tätt med VD, vVD och affärsområdesansvariga, men också ha mycket kontakt med övriga kollegor. Möjlighet finns att arbeta deltid, ca. 80 % om så önskas.

Rollen
Ekonomiarbetet är operativt med stor variation i arbetsuppgifterna och hög grad av självständighet i genomförandet. Bland annat innefattar det följande:

  •         Redovisning/Bokföring
  •         Skatter, Deklaration och Revision
  •         Års-, delårs- och månadsbokslut
  •         Löpande uppföljning av kostnader och intäkter
  •         Leverantörs- och kundreskontra
  •         Likviditetsplanering
  •         Upprätta budget och analysera resultat mot budget/beslut
  •         Bistå vid projektansökningar
  •         Rekvirera medel vid projekt
  •         Lönehantering inkl. reseräkningar

Din bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet av att självständigt sköta alla delar av ett företags ekonomihantering, från fakturahantering och löner till årsbokslut och budgetering. Kanske arbetar du idag på ett mindre företag där du ensam sköter hela ekonomin. Har du erfarenhet av merparten av ovan listade områden är det önskvärt.

Du är en noggrann och analytisk person som älskar siffror. Du har även god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.

Om företaget
Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vi verkar i en dynamisk bransch som är viktig för tillväxten i Västsverige. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Turistrådet har ett 30-tal medarbetare och kontor i Göteborg på Vasagatan. Läs mer på www.turistradet.com

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@eqonomy.se).  

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se senast 14 augusti 2017. Observera att återkopplingen kan vara begränsad under sommaren och fram till sista ansökningsdag. Din ansökan kommer behandlas under vecka 33.  

Varmt välkommen!

Liknande jobb

Liknande jobb