Chef för SCA Timber Supply Skandinavien

Rekryterare
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 3 augusti 2017
Stängs
den 28 augusti 2017
Kontakta
Markus Henningsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Beskrivning av jobbet
SCA Timber Supply Skandinavien är en av Skandinaviens ledande leverantörer av trävaror till byggvaruhandeln. Vi omsätter ca 650 miljoner varav drygt hälften i Sverige och resten i Norge. Vi har tre produktions- och distributionscenter, i Sundsvall, Stugun och Bollsta. SCA Timber har ambitionen att utvecklas till Sveriges bästa leverantör av byggträprodukter till byggvaruhandeln. Om det känns som en spännande utveckling och du är resultatorienterad, med fokus på ledarskap och affärsutveckling då kan du vara den person vi söker!

Arbetsuppgifter
Du har som chef det övergripande ansvaret för verksamheten, dess ledning, utveckling och resultat. I främsta fokus står vår prestation mot kund samt utveckling av affär och Supply Chain. Som ledare driver du arbetet i ledningsgruppen för Supply Skandinavien.
Vi jobbar med konsumentprodukter av trä, ett förnyelsebart material med fantastiska egenskaper både ur prestanda och miljöhänseende. Att trä betyder något för dig är viktigt för oss precis som att du identifierar dig med våra kärnvärden Ansvar, Respekt och Högklassighet.
Du kommer att rapportera direkt till chefen för SCA Timber Supply. Placeringsort Sundsvall.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
• brinner för att sätta kunden i centrum
• älskar ledarskap
• driver systematiskt utveckling och förbättring
• kombinerar strategiskt arbete med tydligt resultatfokus

Ytterligare information
Ytterligare information om tjänsten lämnas av Markus Henningsson Chef SCA Timber Supply, telefon 060-19 39 90. Facklig kontaktperson för Unionen, Pehr Rönnqvist, telefon 0911-767 55.

Välkommen med din ansökan senast den 28 augusti.

SCA at a glance
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.