Ansvarig för digitala kanaler & CRM på KungSängen

Rekryterare
Plats
Enköping
Annonserat
den 7 augusti 2017
Stängs
den 6 september 2017
Kontakta
Victor Zetterström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I rollen som Ansvarig för digitala kanaler & CRM på KungSängen har du en spännande möjlighet att leda utvecklingen av kungsangen.com och dess e-handel samt vara en del i omnikanals-utvecklingen, med målet att driva försäljning oavsett kanal.

Du har strategiskt, kommersiellt och operativt ansvar för att driva och leda e-handeln inom bolaget. Arbetsuppgifterna omfattar utöver E-handelsutveckling, även webbplatsutveckling, funktionalitet, digital marknadsföring (SEO, SEM & sociala medier) samt användarupplevelse. I rollen ligger även att etablera, utveckla och fördjupa Kungsängens kundrelationer. Du har ansvaret för kundlojalitetsprogram och utveckling av kunddatabasen samt andra relevanta CRM-verktyg.

Med hjälp av trafik- och kundreseanalyser samt målgruppsstyrning och kommer du att driva trafik och konvertering i samtliga kanaler. Du kommer också arbeta med omvärlds- och konkurrentanalyser inom dina områden.

Du ingår i marknadsavdelningen som leds av bolagets marknadschef. Marknadsavdelningen och dess team har också ett nära samarbete med övriga delar av bolaget för att skapa det optimala kunderbjudandet oavsett säljkanal, bästa möjliga försäljning och marknadsföring av produkter, vård av kunden samt byggandet av en enad varumärkesupplevelse, oavsett kanal. Du rapporterar till Marknadschefen.

Den vi söker behöver ha erfarenhet inom E-commerce & CRM, troligtvis från retail eller något som motsvarar detta, med strategisk förmåga att utveckla och driva förändring.

Du har erfarenhet av digital försäljning & marknadsföring, av att utveckla kundrelationer och kundlojalitetsprogram och det är meriterande om du arbetat med marknadsföring av sällanköpsvaror.

Kreativitet och flexibilitet är en förutsättning för rollen i kombination med en passion för varumärket och försäljningen. För att lyckas behöver du även vara strukturerad och ha en god analytisk förmåga. Vi ser även att du har en relevant akademisk examen.

Tjänsten är placerad i Enköping och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående.

Om Kungsängen
KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sovrumstillbehör. Företaget har 35 helägda butiker och internetförsäljning i Sverige. Tillverkningen sker i egen fabrik i Enköping och sängarna körs hem till kunderna i företagets lastbilar. Den som köper sin säng hos KungSängen slipper betala dyra mellanhänder för att få en kvalitetsprodukt och får dessutom generösa garantier och sov-gott-byte.

För mer information kontakta Bohmans Nätverk genom Victor Zetterström victor.zetterstrom@bohmans.com alt mobil + 46 (0) 704 821185 eller Erik Myrhage erik.myrhage@bohmans.com alt mobil + 46 (0) 733 734533.

Liknande jobb

Liknande jobb