Kontorsassistent och administratör sökes till Cliens Kapitalförvaltning

Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 augusti 2017
Stängs
den 6 september 2017
Kontakta
Emma Levin
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Är du en självgående och driven person som trivs i en varierande roll där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Cliens Kapitalförvaltning AB söker en engagerad och initiativtagande kontorsassistent och administratör. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm och på kontoret arbetar det 15 medarbetare. Tjänsten är en visstidsanställning på 6-12 månader, med start i mitten av augusti.

ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen kommer du att vara ansvarig för att sköta kontoret, vilket bland annat innebär att ta emot besökare, svara i telefon, köpa in kontorsvaror, se till att det är snyggt på kontoret, förbereda lunchmöten och andra kundmöten samt inhandla frukt och fika med mera. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bestå av att avlasta dina kollegor med en del administration vilket bland annat innefattar:

  • Ta fram och underlag och skapa rapporter för kunder
  • Stötta förvaltarna samt andra interna funktioner i det dagliga arbetet
  • Övriga administrativa uppgifter inom Backoffice

Utifrån dina egna kompetenser och förmågor ger tjänsten dig en utmärkt möjlighet att få lära känna olika delar av verksamheten i ett fondbolag.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER
Vi söker dig som har någon form av ekonomisk utbildning antingen från högskola/universitet eller liknande. Har du tagit uppehåll i studierna kan detta vara en bra möjlighet att få relevant arbetslivserfarenhet.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, och ser att du är prestigelös, flexibel, noggrann och har en förmåga att se vad som behöver göras. Som kontorsassistent kommer du att ha en central roll på företaget och för att lyckas i rollen är du nyfiken, har ett eget driv samt intresset och förmågan att lära dig nya saker. Då det i rollen kommer ingå en del administrativa arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett gott sinne för siffror och matematik. Du förväntas vara serviceminded, professionell och ha en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha mycket kontakt med kunder och motparter. Tjänsten ställer krav på att du har mycket god samarbetsförmåga, är hjälpsam och ställer upp för andra. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och har god datavana, framför allt i Excel.

OM FÖRETAGET
Cliens Kapitalförvaltning är ett partnerägt och oberoende fondbolag vars målsättning är att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning. Våra förvaltare är specialister på den Nordiska aktie- och räntemarknaden och vår verksamhet består av diskretionär kapitalförvaltning och fondförvaltning. Vi förvaltar fem stycken fonder med olika förvaltningsstil och riskprofil. Förvaltningsteamet inom Cliens har förvaltat kapital åt svenska institutioner i över två decennier.

Läs gärna mer om företaget på http://www.cliens.se/

INTRESSERAD?
Tjänsten är en visstidsanställning hos SW; s kund Cliens Kapitalförvaltning på 6-12 månader och tänkt tillträde är i mitten av augusti. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på 08-407 55 70 eller emma.levin@sw.se Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb