Ekonom som är en fena på Agresso sökes till Capio

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 augusti 2017
Stängs
den 7 september 2017
Kontakta
Marie Bergsman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonom som är en fena på Agresso sökes till Capio

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning och vara Super User/systemansvarig för Agresso? Lockas du av att arbeta i en ansvarsfull roll i en spännande koncern i ständig utveckling? Då är det här tjänsten för dig!

Läs mer om tjänsten till Capio där vi söker efter dig som gärna arbetar i en bred roll med både redovisning och som superuser i Agresso.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att ge löpande stöd och support för de interna användarna av Agresso. I din roll kommer du främst arbeta som Super User för Agresso, men även att vara behjälplig inom redovisningen och då främst inom kund och leverantörsreskontra, samt avstämningar. Arbetsuppgifterna i rollen som Super User består av mailsupport i ärendehanteringssystemet, vara behjälplig och supportera användarna i rapport och informationsuthämtning samt att utbilda användarna i Agresso. Rollen innefattar även att man ansvarar för integrationer mot Agresso från andra system, såsom produktionssystem. I rollen kommer du att arbeta med att förmedla kunskap i Agresso, förändra och utveckla arbetssättet, samt en del projektledning. Du kommer att tillhöra en grupp bestående av fem erfarna kollegor som tillsammans arbetar för att stötta verksamheten. Gruppen präglas av en härlig stämning, gemenskap och en atmosfär där alla hjälper varandra för att nå verksamhetens mål. 

Utbildning/erfarenhet
Du är ekonom och har ett par års erfarenhet av att arbeta med kundreskontra, leverantörsreskontra eller redovisning och du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Agresso. Har du tidigare arbetat som Super User för Agresso är det mycket meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. För att lyckas i rollen krävs det att du är nyfiken, självständig och har en vana av att driva ditt eget arbete framåt. Avslutningsvis är du flexibel, noggrann och vet vad riktigt god service innebär. Då du i ditt arbete kommer att samarbete med personer inom olika yrkesroller, där du ska svara för och förklara för andra, är det dessutom viktigt att du har en pedagogisk läggning och att du är en god kommunikatör.

Intresserad?
Capio samarbetar med rekryteringsföretaget SW i denna rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman 08/407 55 55.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Capio Specialistkliniker är ett affärsområde inom Capio-koncernen. Verksamheterna finns på 30 platser och i elva landsting och regioner i Sverige och erbjuder ett brett spektrum av somatisk specialistvård som geriatrik, ortopedi, närsjukhus och övriga kirurgiska specialiteter inom öron-näsa-hals, gynekologi, ögonsjukvård samt allmänkirurgi

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb