UC söker Produktspecialist till Kreditinformationstjänster

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 augusti 2017
Stängs
den 7 september 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

UC söker Produktspecialist till Kreditinformationstjänster

Nu händer det mycket på UC Kreditinformation KIT). Vår Applikationssupportspecialist har gått vidare till en annan tjänst inom enheten och därför behöver vi fylla på med nya krafter som vill vara med och vidareutveckla UC:s tjänster, information och kundrelationer. Vi som jobbar här är en jämn blandning av män och kvinnor, blandade åldrar och nationaliteter. Vill du följa med på vår digitala moderniseringsresa? Välkommen att bli kollega med trevliga och ambitiösa medarbetare på KIT!

En dag på jobbet
”Varför har vi fått sänkt riskprognos?” ” Vilken datatagg ska jag använda för att få ut adressen?” – detta är frågor du kan få från dina kunder en vanlig dag i jobbet som Produktspecialist. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt och det är något av det roligaste med jobbet!

En av våra duktiga säljare passerar dig och frågar om du kan följa med på ett kundmöte och berätta om hur kunden ska kunna kommunicera direkt dator till dator med UC. Efter lunch får du ett samtal från en av våra utvecklare som vill ha mer detaljer om hur du vill ha din förändring. Därefter hinner du snacka med dina trevliga kollegor vid kaffemaskinen en stund innan du påbörjar att formulera en sammanfattning från gårdagens kundmöte och beställer en dataleverans till en av våra kunder i samarbete med vår IT avdelning.

Tjänsten
Som Produktspecialist är du specialist på leveranserna för kreditupplysningar och kredituppföljning och experten på innehållet i våra tjänster. Du arbetar både övergripande med hur vår information är beskaffad och betydelsen av informationen vid kreditgivning och detaljer kring källor, lagring, presentationer etc. Tillsammans med Produktägare för området bidrar du till att vi har marknadens bästa tjänster inom kreditinformation. Just nu är behovet stort att hitta en Produktspecialist i Applikationssupport. Här har du utöver ovanstående som främsta arbetsuppgift att vara delaktig i utveckling samt förvaltning av UC:s web service samt företagsinformation. Här förväntas du ha ett brinnande intresse för företagsinformation, samt har en stor vilja att förbättra och utveckla vår företagsinformation och produkter, allt med stort kundfokus. Dina övergripande arbetsuppgifter innebär att ansvara för den dagliga förvaltningen, support till kunder, åtgärder vid fel etc samt:

  • Delta i kund- och utvecklingsprojekt
  • Ansvara för att dokumentation och marknadsmaterial uppdateras
  • Kravställning och test
  • Ansvara för den dagliga second line supporten, exempelvis: - svara på frågor om UC :s information - svara på frågor om hur UC:s kunder gör för att ansluta sig via vår web service
  • Ge support till säljavdelningen vid t.ex kundbesök
  • Ansvara för beställningar av olika datauttag till våra kunder

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande relevanta kunskaper. Enheten arbetar nära kunder och säljare, men även en del mot våra IT-leverantörer och vi söker en prestigelös person som trivs med en blandning av sociala kontakter, egen problemlösning och som alltid håller en hög servicenivå mot kunder och kollegor. Att du har arbetat med kreditgivning ser vi som en stor fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med företagskreditgivning och eller personkreditgivning. Vana av datahantering XML, SOPUI är meriterande.

  • Analytisk förmåga för att förstå kundens behov och beroende i lösningen
  • Självgående för att ta till sig relevant kunskap gällande kund/produkt/marknad
  • Initiativtagande och flexibel samt förmåga att själv prioritera arbetsuppgifter
  • Relationsskapande och serviceminded för att kunna hantera interna och externa kontakter

Känner du igen dig i våra värderingar: Värdeskapande, Ansvarsfulla och Passionerade? Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall är du kanske en av våra nya medarbetare. 

Ansökan
UC samarbetar med rekryteringsföretaget SW i denna rekryteringsprocess. Maila ditt cv till ansvarig rekryteringskonsult linda.marcus@sw.se
Vid frågor vänligen kontakta Linda Marcus 08/407 55 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb