Erfaren och nytänkande Business Controller – Interim Manager

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 augusti 2017
Stängs
den 25 augusti 2017
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Business Controller till ett av våra klientbolag med produktion inom FMCG, baserat i Stockholm. Du ges här chansen att få vara med i bolagets pågående förändringsarbete och fortsatta tillväxtresa, vi ser därför gärna att du har vana vid att arbeta i föränderliga miljöer tidigare. En viss del av arbetet kommer vara beläget på annan ort. Du kommer att ha en bred nyckelroll i en tjänst med fokus på affärsnära analys, budgetering och förbättringsarbete, både på affärsområdesnivå samt bolagsnivå. Tjänsten planeras pågå under 6–12 månader initialt, med start under september månad. Möjlighet till överrekrytering kommer eventuellt kunna erbjudas. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Bidra till design av framtida riktning för Supply Chain och för Finance-agendan
  • Ansvara för löpande produktions- och logistikcontrolling, rapportering, produktkalkyler och variansavvikelser där indirekt rapportering från en Produktionscontroller på annan ort är inkluderat
  • Vara Business Partner gentemot Fabrikschef med styrning av resultaträkning avseende produktionsanläggningar
  • Delta i förändringsprojekt, ansvara för produktkalkyler, budgetuppföljning m.m.
  • Arbete ad hoc och bistå med beräkningar och analys
  • Regelbunden kontakt med verksamhetsföreträdare både internt och externt

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen och minst fem års arbetserfarenhet inom Business Controlling. Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll inom en producerande verksamhet eller har suttit som controller inom supply chain. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, analytisk och nytänkande. Du genomför ditt arbete proaktivt, noggrant och ansvarsfullt samt levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram, även då arbetsbelastningen är hög. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1134. Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb