Länsförsäkringar Fastighetsförmedling söker junior jurist

Rekryterare
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 augusti 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär att du är med och bidrar med juridisk rådgivning och konsultation till samtliga inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings verksamma franchisetagare, deras anställda samt berörda anställda på länsförsäkringsbolag och Länsförsäkringar bank. Allmänna administrativa arbetsuppgifter förekommer också.

Du arbetar nära två seniora bolagsjurister och du har kunskap och intresse för fastighets- och boenderätt, ekonomisk familjerätt samt fastighetsmäklarjuridik. Du är med och genomför utbildningar för organisationens medarbetare. Vidare är du behjälplig kring samarbetet med Länsförsäkringar AB avseende mäklarnas ansvarsförsäkring samt medföljande administration kring registrering och avregistrering av anställda mäklare.

Vem är du?
Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad jurist, gärna med ett par års relevant arbetslivserfarenhet.

Som person har du hög servicemedvetenhet, är prestigelös och drivande. Du föredrar frihet under ansvar och har förmåga till självständiga prioriteringar. Du är strukturerad, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har god pedagogisk förmåga samt har goda presentationsfärdigheter. Du är social och trivs med att ha många kontakter både internt och externt. Du trivs att arbeta självständigt som en del av ett större team.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och utvecklande roll som jurist på ett företag, som är i en expansiv fas.

Vill du vara en del av vårt team?
Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är något av allt det som driver utveckling och affär framåt hos oss.  Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt hos oss. Vi värderar mångfald högt i vår verksamhet och lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. Vill du följa med på vår resa?

Välkommen till en arbetsgivare som inte är som alla andra!

Låter det spännande?
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med Jurek Rekrytering & Bemanning.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki, telefon 076-633 14 40.  Sök gärna tjänsten snarast då intervjuer sker löpande, dock senast 31 augusti.  Du söker tjänsten via www.jurek.se

Om verksamheten
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 etablerat över 160 bobutiker runt om i Sverige och har idag cirka 720 medarbetare. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa, där vi på några år har vuxit till att bli Sveriges tredje största fastighetsförmedlare.

Med Länsförsäkringars grundmurade varumärke inom bank och försäkring i ryggen erbjuder vi både köpare och säljare en trygg och pålitlig fastighetsförmedling. Idag är Länsförsäkringar Fastighetsförmedling den snabbast växande mäklargruppen i landet och för att fortsätta expansionen söker vi nya medarbetare som vill utvecklas i ett aktivt och kundorienterat företag.

Liknande jobb

Liknande jobb