Commercial Manager till Sunrise medical AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 augusti 2017
Stängs
den 10 september 2017
Ref:
SE-11626
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Vi söker
en ”Hands on” Commercial Manager som vill vara med och bygga upp och understödja fortsatt tillväxt på den svenska marknaden tillsammans med oss.

Som Commercial Manager har du helhetsansvar för den svenska marknadens fortsatta tillväxt och att försäljningsbudgetar uppnås och överträffas. Genom ett resultatinriktat och ansvarsfullt ledarskap utvecklar du våra medarbetare på individ- och teamnivå samt hjälper till att driva försäljningsprocesser, skapa företagskultur och sätter rutiner.

Till din hjälp har du attraktiva produkter av högsta kvalitet och ett gediget företag i ryggen som sätter kundbehov, entreprenörskap, innovation, kvalitet och samverkan högst på agendan.

Tjänsten utgår från vårt svenska huvudkontor i Göteborg där också stödfunktionerna är placerade och du rapporterar direkt till vår Commercial Director i Norge. Tjänsten är fördelad delvis på kontoret i Göteborg för drift och strategi och delvis ute på fältet med kunder och säljare. I dagsläget ingår ett personalansvar på 10 personer.

Vi söker Dig med en eftergymnasial utbildning. Vi ser också att du har flera års erfarenhet från vår bransch eller liknande branscher innefattande rehabilitering och/eller medicinteknik. Du har dokumenterad erfarenhet från att framgångsrikt leda B2G-försäljning med ett coachande ledarskap och nu strävar efter ett steg i karriären.

Vi värdesätter erfarenhet från att bygga upp välfungerande verksamheter, anbudsarbete och förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska, som är koncernspråket i tal såväl som skrift.

Vi tror att rätt person är driven och får energi av att hjälpa andra, har hög arbetsmoral och tycker om att bemöta kollegor och kunder på ett trevligt och representativt sätt.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb i en växande internationell verksamhet med ambitiösa tillväxtmål.  För rätt person finns det goda personliga utvecklingsmöjligheter och du kommer få arbeta med motiverade och duktiga kollegor.

Är du vår blivande Commercial Manager?
På Sunrise Medical främjar vi teamwork: en anda av entusiasm, engagemang och lagarbete i jakten på gemensamma mål. Vi letar efter människor som bryr sig - om våra kunder, våra produkter, vårt företag och varandra. Är du redo att vara med i ett lag vars uppdrag är att förbättra människors liv?

Välkommen att skicka in CV (engelska) och personligt brev via www.mercuriurval.se (SE-11626). Vi kommer hantera ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt dock senast 10 September. Vid eventuella frågor kontakta Karin Danielsson, +46 (0) 723 86 57 46, karin.danielsson@mercuriurval.com.

Om företaget
Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Sunrise Medical har tillverkningsanläggningar i USA, Mexico, Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, Polen, Spanien och Kina. Våra produkter säljs i över 150 länder. Sunrise Medical har sitt huvudkontor i Malsch, Tyskland och har totalt 2400 anställda runt om i världen. Det svenska huvudkontoret ligger i Göteborg.

Liknande jobb

Liknande jobb