Koncernredovisningschef till ÅF

Rekryterare
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 11 augusti 2017
Stängs
den 10 september 2017
Kontakta
Gustav Emthén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till huvudkontoret i Solna söker vi nu en ambitiös koncernredovisningschef med huvudansvar för gruppens konsolidering och rapportering. Du har ett tydligt ansvar att driva utveckling av gruppens kompetens och processer inom redovisningsområdet och förväntas vara en nyckelperson i finansorganisationen. Du är civilekonom med mångårig erfarenhet och intresse av koncernredovisning från en liknande tjänst eller från revisionsbyrå. Kunskap inom IFRS, förvärvsredovisning, skatt och att driva projekt är självklart för dig. Du rapporterar till CFO och har personalansvar för en till två personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för koncernkonsolidering, bokslutsarbetet samt gruppens finansiella rapportering
  • Säkerställa vidareutvecklingen av processer och rutiner gällande redovisning och rapportering
  • Leda kontakter med revisorer och externa konsulter
  • Driva och leda utvecklingsprojekt

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

ÅF – Innovation by experience.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Emthén på 0767 – 83 55 90 eller gustav.emthen@futurevalue.se

 

Liknande jobb

Liknande jobb