Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Nordic Commercial B2B leader till Santander Consumer Bank

Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 21 augusti 2017
Stängs
den 20 september 2017
Kontakta
Sofia Bågstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nordic Commercial B2B leader till Santander Consumer Bank
Vill du arbeta med ansvar för att utveckla större affärer på nordisk nivå? Santander Consumer Bank söker nu en ansvarig för de större affärerna inom området för betalningslösningar online på nordisk nivå. Du kommer att jobba i en strategisk roll och i nära samarbete med respektive landschef koordinerar och leder du arbetat på nordisk nivå. Tjänsten är placerad på Santander Consumer Banks Sverigekontor ligger i mycket trevliga och lättillgängliga lokaler i Solna strand.

ARBETSBESKRIVNING
Som Nordic Commercial B2B leader ansvarar du för Santander Consumer Banks affärer på nordisk nivå inom området för betalningslösningar online. Du ansvarar för att koordinera samtliga team involverade i såväl nya som befintliga affärer och arbetar i samarbete med respektive landschef. Du är övergripande ansvarig för den skräddarsydda lösningen ute hos kund och jobbar i ett nära samarbete med kundens nyckelpersoner så som VD och operativt ansvariga.

Vidare har du också en nära dialog med nyckelpersoner på HQ i Madrid för att driva utvecklingen framåt.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

  • Civilekonomexamen och/eller Civilingenjör
  • Minst 10 års arbetslivserfarenhet inom området för betalningslösningar online och/finans och/eller Managementkonsult bakgrund
  • Lång erfarenhet av att sammanställa Business Case och utforma strategi
  • Projektledarerfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Utmärkt analysförmåga med stark kommersiell förankring
  • Driven ledare med stor förmåga att koordinera på nordisk nivå


Tjänsten passar dig som drivs av försäljning B2B på cross-nationell nivå inom området för betalningslösningar online. Du är van att förhandla med större B2B kunder med lång erfarenhet av att skräddarsydda lösningar. Du har höga ambitioner med stor förmåga att leda och koordinera både försäljning och teknisk utveckling internt. Vidare är du är energisk och innovativ med stor förmåga att ta en idé till koncept.

FRÅGOR OCH KONTAKT
I rekrytering samarbetar Santander Consumer Bank med Amendo Executive Search och för frågor kring denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Bågstam på sofia.bagstam@amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande.

OM FÖRETAGET
I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander i Sverige har 450 medarbetare med kontor i Stockholm.

Santander Consumer Bank är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner och den största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Santander har i dag 117 miljoner kunder, över 13 000 filialer och mer än 180 000 anställda. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Liknande jobb

Liknande jobb