Smartson söker driven Account Manager

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 augusti 2017
Stängs
den 22 september 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Smartson söker driven Account Manager

Har du en passion för digital marknadsföring och försäljning? Drivs du av att jobba strategiskt med dina kunder över fler marknader? Då är Smartson din nästa arbetsgivare!

Smartson är den ledande plattformen för SRM (Social Recommendation Marketing) och de arbetar med spännande kunder på sju marknader. De sitter i trivsamma lokaler på Kungsholmen och kollegorna har en familjär stämning med tydlig entreprenörsanda. Bland uppdragsgivarna finner du globala varumärken såsom Nestlé, Procter & Gamble, Samsung, L'Oréal, Yamaha och Mercedes-Benz. Läs mer här: business.smartson.com

Smartson erbjuder dig; Att jobba med kända varumärken där du själv får möjlighet att sälja in Smartsons koncept till högt uppsatta marknadschefer eller brand managers och driva hem hela affären. Du kommer att jobba både med befintliga kunder men även nykundsbearbetning.  

Du kommer att; Ansvara för hela kedjan - från en första kontakt, möte, prisoffert till avslut. Därefter kommer du tillsammans med dina kollegor på Smartson skapa engagerade och innovativa aktiviteter för kundernas produkter och tjänster. Du kommer att resa i tjänsten och hålla möten/pitchar med högt uppsatta marknads och produktchefer.

För att trivas i rollen ska du ha; Minst några års erfarenhet av sälj och du ska brinna för digital marknadsföring. Vi ser gärna att du har en utbildning inom försäljning, marknadsföring eller som digital strateg. Har du tidigare jobbat inom FMCG alt. varumärken inom hemelektronik är det meriterande. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Du har även körkort B men ingen bil behövs.

För att trivas hos Smartson; Ska du ha ett driv och målmedveten, ha ett resultattänk och sprida härlig energi omkring dig. Du ser lösningar och är grym på att skapa relationer. Du är både kommunikativ och pedagogisk, jobbar strukturerat och metodiskt och har ett stort tålamod med affären.

Viktig information SW hjälper Smartson med ovanstående rekrytering. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning enligt överenskommelse. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz, 08-407 55 66

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb