Human Capital

Treasury Controller till Bonava

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 augusti 2017
Stängs
den 23 september 2017
Ref:
TD/1477
Kontakta
Tobias Danielsson

Vi söker nu en kompetent och driven Treasury Controller till en av de mest spännande aktörerna på den europeiska fastighetsmarknaden. Bonava är en innovativ bostadsutvecklare och en ledande aktör i norra Europa som genom modern teknik och modulärt byggande skapar trivsamma och moderna bostadsområden. Vi söker nu dig som har god erfarenhet av redovisning, finansiell analys, rapportering samt förståelse för hur ett Treasury fungerar. Hos Bonava kommer du att bli en del av ett team med stort engagemang och inverkan som aktivt bidrar till Bonavas utveckling i en spännande framtid. Rollen är placerad på huvudkontoret i Stockholm (Kungsholmen) i en öppen och modern miljö.

Din utmaning:
I denna spännande roll får du möjligheten att ansvara för hela ekonomin i Bonavas finansverksamhet.

 • Ansvara för den finansiella redovisningen, månadsbokslut och finansieringsverksamhetens delar i koncernens årsredovisning  enligt IFRS.
 • Kvartalsrapportering och management/styrelse rapportering
 • Analys av lönsamhet och kostnader inom koncernens finansnetto
 • Stötta koncernens dotterbolag i redovisningsrelaterade Treasury-frågor
 • Ansvara för uppföljning av finansiella risker
 • Utveckla nya rutiner och processer kopplade till Treasury

Din bakgrund:

 • Civilekonom eller motsvarande universitetsutbildning
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet som revisor, controller eller liknande med ett sinne för både detaljer och helheten
 • Du besitter goda kunskaper inom redovisning, bokslutsarbete, rapportering/policys samt finansiell analys
 • Prestigelös men vågar samtidigt ta plats och driva frågor
 • Duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt samt flytande engelska och svenska i tal och skrift

Din ansökan:
Vill du försätta utvecklas inom Stockholm hetaste bransch hos en av ledarna? Skicka då din ansökan redan idag till careers@humancapital.se med ref TD/1477. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Tobias Danielsson på 070- 777 48 31.

Om Bonava:
Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa och har skapat hem och bostadsområden sedan 1930-talet. Bonava vänder sig till både privatpersoner och investerare och har en bred produktportfölj. Till privatpersoner erbjuds lägenheter och villor och till investerare hyresrätter. I Sverige finns cirka 170 medarbetare. Globalt har Bonava cirka 1 600 anställda och verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13,5 miljarder kronor. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudkontoret ligger i Stockholm, vid Lindhagensplan.

Liknande jobb

Liknande jobb