Affärsdriven Business Controller till konsultföretag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 17 september 2017
Kontakta
Elin Allskog
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du analytisk, handlingskraftig och kommunikativ med erfarenhet ifrån Business Controlling? Då kan det här vara rollen för dig!

Vår kund är ett marknadsledande konsultföretag inom revision och rådgivning. Med branschkunskap och erfarenhet hjälper de kunderna att utveckla sina verksamheter och skapa värde för såväl ägare som andra intressenter.

De söker nu omgående efter en Business Controller för affärsstödsstödsfunktionen Finance, där 48 personer arbetar. Business Controller gruppen består i dagsläget av 5 personer och sitter i trivsamma lokaler centralt i Stockholm.

Om rollen
Grupperingen Business Control inom affärsstödsfunktionen Finance stödjer olika affärsområden inom strategisk planering, affärsplanering, finansiell planering samt verksamhetsrådgivning och analys. 

Du kan komma att arbeta med:

  • Bidra med analyser som underlag för den strategiska- och affärsinriktade planeringen samt presentera och leda diskussioner  
  • Vara delaktig i och driva verksamhetsrelaterade analyser/projekt utifrån affärens utveckling och behov och initiativ som uppstår
  • Löpande analysera och kommentera affärsområdets finansiella utveckling
  • Driva och samordna budget- och prognosprocessen tillsammans med Financial control inom Finance
  • Medverka i ledningsgrupperingar  

Din erfarenhet
Önskvärt med erfarenhet från kvalificerat business controller arbete med stort inslag av att stödja affärsverksamheten utifrån strategiska affärsplaner. Du kan även ha erfarenhet som management konsult, affärsutvecklare eller tjänst med stort ansvar för genomförande och uppföljning av projekt inom ramen för större förändringsprogram.  

 Egenskaper som passar denna roll

  • Förmåga att se väsentligheter samt paketera budskap, på ett pedagogiskt och komprimerat sätt, både verbalt och skriftligt.
  • Affärsmässighet och god analytisk förmåga
  • Eget driv och vilja att påverka/utveckla
  • Kommunikativ och lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor såväl internt som externt
  • En självgående approach och förmågan att se egna lösningar kopplat till problemställningar

Du är vidare van att prioritera ditt arbete och arbetar på ett effektivt sätt. Du är flexibel och trivs i ett bolag i föränderlig miljö.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se) och kandidatansvarig Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Liknande jobb

Liknande jobb