Finsktalande redovisningsekonom till Kicks

Rekryterare
KICKS
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en finsktalande redovisningsekonom till Kicks Kosmetikkedjan OY. Bolaget omsätter ca 18 MEUR och har ca 25 butiker i Finland. Huvudkontoret är beläget i Stockholm och det är där du kommer att ha din placering. Arbetsmiljön är fartfylld och dynamisk, något du ska vara bekväm med. Vi tror att du är engagerad, prestigelös samt lösningsorienterad, och har en förmåga att ta egna initiativ och arbeta flexibelt samt en vilja att lära dig nytt. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för förberedelse, underhåll och avstämning av konton, resultat och balansrapporter
  • Kontinuerligt arbeta med effektiviserings- och förbättringsprojekt
  • Utföra löpande bokföring, periodiseringar och analys vid avvikelser
  • Genomföra månads- och årsbokslut samt upprätta momsdeklarationer
  • Registrera, analysera och rapportera transaktioner
  • Säkerställa att redovisningen är fullständig, riktig och att bokföringen följer lagar och regler
  • Hålla kontakt med interna och externa kunder samt aktivt ge god kundservice och vårda kundrelationer
  • Agera som primär kontaktperson för de finska revisorerna
  • Vara delaktig i årsredovisning och intern rapportering
  • Bistå som bollplank gällande löner och pensioner

Erfarenhet
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi alternativt motsvarande erfarenhet yrkesmässigt. Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande. Goda kunskaper i finska är ett krav, liksom goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt Excel. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av redovisningsarbete från ett finskt företag samt vana av rutinbeskrivningar och processer.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, lösningsorienterad och gillar att arbeta i team. Dessutom är du utåtriktad, ambitiös och samarbetar väl med andra. I ditt arbete är du effektiv och strukturerad samt har viljan att lära dig nya uppgifter. Vidare uppskattar du ett öppet arbetsklimat med högt i tak och en föränderlig miljö.

KICKS
KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland, som är en del av ett prisbelönt multikanalskoncept. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB. För oss som arbetar på KICKS är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter jämnare könsfördelning, en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder samt en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund på ledande befattningar.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2171. Ansvarig kontaktperson är Elinor Nilsson.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb