Affärsdriven privatrådgivare till Skandia - Södertälje

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Nina Ahlström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Marknaden för långsiktigt sparande förändras snabbt. Människor måste ta allt fler egna beslut i komplexa frågor som gäller sparande och pension och många har behov av stöd och hjälp för att hitta den lösning som känns rätt för just dem. I detta sammanhang finns en möjlighet för Skandia att leverera anpassade sparandelösningar och kvalificerad rådgivning.

Till Skandias kontor i Södertälje söker vi nu en affärsdriven och relationsskapande privatrådgivare.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Som privatrådgivare på Skandia arbetar du med ekonomisk rådgivning, bank- och försäkringsärenden, med inriktning mot privatpersoner. Genom att lyssna in kunden och se ytterligare kundbehov ska vi bidra till att skapa ett rikare liv och de mest nöjda kunderna. Tjänsten innebär att du utvecklar affären med Skandias befintliga kunder i området men också att du proaktivt arbetar med rekrytering av nya kunder. Du arbetar enligt en rådgivningsmodell som säkerställer att kundens behov tillvaratas och att Skandias erbjudande presenteras på ett attraktivt sätt.

På Skandia får du möjlighet att arbeta i en modern miljö med ett av marknadens bästa verktyg i kundmötet. Vi har en gedigen kompetens inom bank och försäkring samt uppfyller de legala kraven för finansiell rådgivning genom certifieringar och licensieringar.

Tjänsten är placerad i Södertälje varför vi gärna ser att du bor i passande geografiskt område.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom bank eller försäkringsbranschen. Ett krav för denna tjänst är att du utöver högskoleutbildning även har Swedsec- licens. Har du dessutom IFU-diplom är det mycket meriterande. Vi ser med fördel att du är bosatt i Södertälje kommun och därmed har god lokalkännedom och ett bra nätverk.

För att lyckas i rollen som privatrådgivare behöver du vara engagerad, ansvarstagande och driven. Du är självständig samtidigt som du har en god samarbetsförmåga vilket är viktigt då du kommer att arbeta på ett litet kontor med få medarbetare. Självklart är du också affärsmässig, modig och intresserad av att skapa nya relationer. Som person är du resultatdriven, kundorienterad och genuint engagerad när det gäller att hitta tillfredsställande lösningar och är van att arbeta på ett strukturerat och förtroendeingivande sätt. Din positiva attityd och inställning är avgörande för att lyckas!

Vidare är det av stor vikt att du är en van IT-användare och har erfarenhet av CRM-system, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Om företaget
Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2,5 miljoner kunder i Sverige, Norge och Danmark, ett förvaltat kapital på drygt 540 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Nina Ahlström på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb