Serviceinriktad Lönekonsult till RSM

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 augusti 2017
Stängs
den 18 september 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är en driven lönekonsult/ löneadministratör och som vill fortsätta att utvecklas inom området. Som lönekonsult hos oss arbetar du självständigt med helheten inom lön för våra kunders räkning. Du kommer att arbeta med flera kunder parallellt inom flera olika branscher. Du arbetar i en konsultativ roll åt våra kunder och deras personal och är även behjälplig med frågor rörande lön, arbetsgivarintyg, semester mm. I ditt arbete har du mycket kontakt med olika myndigheter såsom Skatteverket och Försäkringskassan.

Bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint intresse för löneadministration. Vi ser gärna att du har en utbildning inom lön alternativt arbetslivserfarenhet inom området. Har du ambitionen att bli auktoriserad lönekonsult i framtiden eller kanske redan har tagit det steget ser vi det som mycket positivt. Vi arbetar framförallt i Visma, men erfarenhet från annat lönesystem är meriterande. Det är en fördel om du har baskunskaper i engelska då RSMs kunder finns världen över.

Som person är du glad och social samt värdesätter ett fritt arbetsklimat. Du är flexibel, noggrann och gillar att ge service på en hög nivå. Vidare är du duktig på att planera och organisera ditt arbete och självklart är du även mån om att nå resultat och att hålla deadlines, med en bibehållen hög kvalitet i ditt arbete. Vi erbjuder dig en bred roll på ett expanderande företag där du ingår i ett team med trevliga kollegor.  Vi är en prestigelös organisation med driv, engagemang och högt i tak. 

Om företaget
Vi erbjuder hög kompetens inom revision, skatt, redovisning, lön och rådgivning. Arbetsglädje och personliga relationer står alltid i centrum för vår verksamhet. Vi vill att kunden skall känna att vi är den personliga byrå och att vi vill arbeta nära deras vardag. Samtidigt är vi en del av en global verksamhet som kan leverera kompetens och kapacitet på hög internationell nivå. På vårt kontor i Göteborg arbetar ca 50 personer idag och vi sitter i härliga och nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 18 september 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb