Contracts Manager till TEKsystems

Rekryterare
TEKsystems
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 augusti 2017
Stängs
den 28 september 2017
Kontakta
Agnes Smedberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
TEKsystems söker nu en driven och entusiastisk Contracts Manager till sitt Commercial Contracts Team. Du kommer att ansvara för att granska och förhandla klientavtal och avtalsvillkor. Vidare kommer du säkerställa att befintliga villkor efterlevs. I din roll kommer du att ha löpande kontakt med våra kommersiella affärspartners och försäljningsgrupper. Vidare kommer du att hantera rättsliga och administrativa frågor på en operativ nivå samt bistå TEKsystems med juridisk rådgivning inom relevanta rättsområden. Du kommer att arbeta nära dina europeiska kollegor och resor inom Europa (ca 1 gång per kvartal) ingår i tjänsten.

Vem är du?
Du har ca 3-6 års erfarenhet av att förhandla, granska och skriva avtal, gärna konsultavtal. Du har god kommunikationsförmåga och är van att bygga goda arbetsrelationer på alla nivåer inom och utanför verksamheten. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll eller inom rekryterings- eller IT-tjänstesektorn och vi ser gärna att du har internationell erfarenhet. I ditt arbete är du noggrann och detaljorienterad och som person tror vi att du är driven, utåtriktad och nytänkande. Då företaget är en internationell koncern har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och förmåga att effektivt kommunicera budskap. Kunskap i ytterligare europeiska språk är meriterande.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll på ett internationellt och expansivt bolag. Du kommer att arbeta i en händelserik och dynamisk arbetsmiljö och ha goda möjligheter att växa på företaget och på sikt påverka din roll. Du kommer att sitta i moderna lokaler i centrala Stockholm, arbeta nära dina europeiska kollegor och resa inom Europa i tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan på www.jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på +46 702-91 70 46 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Om verksamheten
Allegis Group grundades 1983 och är det största privatägda bemannings- och rekryteringsföretaget i världen med huvudkvarter i Baltimore, USA. Allegis Group arbetar mot klienter världen över och har mer än 12 000 anställda på över 400 kontor. Företaget består av varumärkena Aerotek, Aston Carter och TEKsystems som tillsammans erbjuder ett brett utbud av bemannings- och rekryteringslösningar över olika branscher. TEKsystems är Allegis Groups varumärke inom IT staffing, services och talent management som varje år tillhandahåller över 80 000 IT-experter runtom i världen. Med djup insikt i hanteringen av humankapital hjälper TEKsystems sina kunder att nå sina affärsmål och samtidigt optimera sina personalstrategier i IT-branschen.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg
agnes.smedberg@jurek.se

Liknande jobb

Liknande jobb