Familjebostäder söker en strategisk processutvecklare

Rekryterare
Familjebostäder
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 augusti 2017
Stängs
den 20 september 2017
Kontakta
Maria von Sterneck
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter:
Processutvecklare är en ny och spännande tjänst på Familjebostäder som är framtagen för att stödja alla bolagets avdelningar och enheter i det fortsatta arbetet mot ett processorienterat arbetssätt. Rollen är efterlängtad, med ett tydligt uppdrag att utveckla och samordna arbetet som påbörjats i en tid av stark tillväxt. I uppdraget ingår bland annat att ta fram en övergripande modell som binder samman bolagets samtliga processer.

I rollen ingår följande:

  • Ansvara för bolagets övergripande processmodell och dess utveckling.
  • Ansvara för att samtliga processer finns dokumenterade och att de förändras i överensstämmelse med verksamheternas utveckling.
  • Att vara pådrivande och stödjande i utvecklandet av arbetssätt i hela organisationen.Att ge stöd och inspiration till linjen avseende processutveckling.

Du tillhör VD-staben och rapporterar direkt till stabschef. I rollen har du ett nära samarbete med vår huvudprojektledare för bolagets administrativa utvecklingsprojekt, även det en nyinrättad roll. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Du har relevant universitet/högskoleutbildning för tjänsten eller motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning på processutveckling. Du har minst fem års erfarenhet av motsvarande roll/befattning i annan verksamhet. Vi ser det som meriterande att du har en projektledarutbildning i process - eller kvalitetsledning samt att du har erfarenhet från fastighetsbranschen.

Din kommunikativa förmåga är mycket god både i tal och skrift och du är även en god administratör.

Som person är du driven, lösningsorienterad, har ett coachande förhållningssätt och trivs i en roll med breda kontaktytor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet eftersom det i denna roll är viktigt att du kan inspirera och engagera andra till utveckling. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du har en pedagogisk läggning, vill dela med dig av din kunskap samt att du har humor och självdistans.

Vi erbjuder:
Familjebostäder är mitt i en spännande utvecklingsfas. Vi verkar inom ett område med stor betydelse för dagens och morgondagens Stockholm - bostadsförsörjning och stadsdelsutveckling. Vi ingår i koncernen Stockholms stad med ett brett nätverk av aktörer både inom och utom koncernen. Tjänsten ger en unik möjlighet till att påverka och utveckla ett processorienterat arbetssätt som spänner över hela bolaget.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Familjebostäder är ett bolag i stark tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder och då behöver vi bli flera! Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Välkommen att bli en av oss!

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 20/9-17. Jurek Rekrytering & Bemanning kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Familjebostäder Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck via mail: maria.vonsterneck@jurek.se eller på 0737- 07 71 70

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

Liknande jobb

Liknande jobb