Nyutexaminerad ekonom sökes till internationellt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 augusti 2017
Stängs
den 30 september 2017
Kontakta
Emma Levin
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Är du en nyutexaminerad ekonom som söker ett spännande jobb på ett internationellt bolag? Då kan den här tjänsten hos vår kund kanske passa dig!

Till vår trevliga kund i Stockholm City söker vi nu två stycken juniora kontraktsadministratörer för rekrytering. Vår kund är ett börsnoterat industribolag och tjänsten är ett vikariat från september 2017 till februari 2019 hos vår kund.

Arbetsuppgifter
I rollen som kontraktsadministratör kommer du att ingå i ett administrativt team om 12 personer. Tjänsten innefattar bla:

  • Registrering av kontrakt
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Fakturering till slutkund
  • Säljadministration
  • Uppföljning av leveranser

I denna tjänst får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö, därför är det viktigt att du känner dig bekväm i engelska i både tal och skrift.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
För att trivas och lyckas i rollen som kontraktsadministratör tror vi att du är i starten i din karriär och att du har en examen från universitet/högskola med inriktning mot ekonomi. Har du erfarenhet av ekonomi eller administration är detta meriterande.

För att passa i rollen som kontraktsadministratör ser vi att du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och driven i ditt arbete. Vidare är du lojal och långsiktig och har viljan att utvecklas och lära dig mer.

Ansökan
Ovanstående tjänst är ett vikariat från september 2017 till februari 2019. Under perioden kommer du att vara anställd hos vår kund. Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Emma Levin 08/407 55 70

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!