Vi söker Privatrådgivare till Premium Banking* i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 augusti 2017
Stängs
den 30 september 2017
Kontakta
Lotta Bondesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.

Privatrågivare inom Premium Banking till vårt Stockholmskontor. Vi söker dig som vill utvecklas vidare och vara med och bygga upp vårt framgångsrika koncept i Sverige. Tillsammans med dina kollegor kommer du att aktivt arbeta med bearbetning av en mycket intressant privatmarknad med bra affärsmöjligheter. Du ansvarar för en egen kundbas och hanterar tillsammans i ett team kundens hela engagemang med spara, pensioner, lån, vardagliga banktjänster och juridisk rådgivning.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som privatrådgivare eller motsvarande samt innehar Swedsec-licens. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet av kreditgivning till privatpersoner. Vi värdesätter att du som person är öppen, har lätt för att ta kontakt och skapa nya relationer. För att lyckas behöver du vara säljinriktad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är det meriterande om du har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. 

Det är med anledning av att en av våra omtyckta rådgivare går vidare till annan roll inom koncernen som vi nu söker dennes efterträdare.

För mer information och ansökan är du välkommen att kontakta Lotta Bondesson, gruppchef rådgivning på Premium Banking 08-791 24 06 eller Bodil Edling, HR Chef Sverige 08-791 46 80. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök" nedan.

* Premium Banking är vårt affärsområde som riktar sig till privatkundsmarknaden. Premium Banking är också namnet på ett unikt koncept som är en kombination av högklassiga bank- och livsstilstjänster och består av fyra olika delar: Service, Finans, Livsstil och Trygg.

Liknande jobb

Liknande jobb