Redovisningsansvarig till Betonmast

Rekryterare
Betonmast
Plats
Göteborg
Annonserat
den 1 september 2017
Stängs
den 1 oktober 2017
Kontakta
Mattias Larrieu
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Contaplus söker en Redovisningsansvarig till Betonmast. Tjänsten är belägen på företagets huvudkontor i Göteborg.

Tjänsten:
I rollen som redovisningsansvarig kommer du att ansvara för redovisningen av den svenska verksamheten, i dagsläget 3 bolag, och rapportera till CFO. Idag hanteras bolagen i koncernens norska Shared Service Center men hanteringen ska flyttas till Sverige så snart det är möjligt. Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen, bokslutsarbete, skatte- och momsfrågor, årsbokslut och årsredovisningsarbetet samt även vara delaktig i budgetarbetet.

Bolaget är under stark tillväxt vilket innebär att du löpande förväntas driva processförbättringar.

Profil:
För att lyckas i rollen bör du ha relevant eftergymnasial utbildning samt minst 5 års praktisk erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning.

Du har en god förståelse för sambandet mellan resultat- och balansräkning, samtidigt som du också har ett intresse för det operativa redovisningsarbetet. Erfarenhet av Agresso är ett plus men inte ett krav. Likaså är det önskvärt att Du har B-körkort.

För att trivas i rollen och företaget bör du vara en person med ett prestigelöst förhållningssätt som trivs med att arbeta ”högt och lågt”. Du är engagerad och drivande som person med viljan att kunna påverka ditt arbete.

Företagspresentation:
Betonmast är en av Nordens mest snabbväxande aktörer inom byggsektorn. Koncernen finns i hela Norge och har sedan 2013 varit etablerade i Sverige. Drygt 2500 medarbetare kommer att totalt omsätta omkring 10 miljarder i år. Koncernens tillväxt har skett både genom organisk tillväxt och förvärv men också fusioner - i januari 2017 fusionerades koncernerna Betonmast och Hæhre vilket skapade dagens entreprenadgigant med både bygg och anläggningsverksamhet. Det svenska Betonmast finns idag i Göteborg och Stockholm. Efter två år är vi 40 medarbetare som i år kommer att omsätta ca 450 MSEK. Fler etableringar är planerade i Sverige, med samma grundläggande filosofi: stark koncern – lokalt fokus.
Vill du vara nästa person att åka med på tillväxt-tåget?

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast och senast 1 oktober då vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor kontakta:
Mattias Larrieu mlarrieu@contaplus.se 0734-166016
Lisa Andersson landersson@contaplus.se 0729-828200

Liknande jobb

Liknande jobb